Beauty

Beauty trikovi za lijene djevojke - multikozmetika!

Želite izgledati dobro, ali nikada nemate dovoljno vremena za nanošenje brojnih make up proizvoda? cijenite jednostavnost, udobnost i minimalizam? Isprobajte ekonomičnu multi-kozmetiku i otkrijte novi način korištenja vaših svakodnevnih beauty preparata. Evo nekoliko prijedloga.

Multi kozmetika

- BB krema - savršen proizvod za minimaliste: izjednačuje ten, savršeno se stapa i njeguje kožu. BB krema također sadrži UVA/UVB zaštitu. Ne treba vam četkica kako biste ju nanijeli - koristite se prstima. Isprobajte Anew Vitale BB kremu.

 | Autor: Avon Avon

- Rumenilo i highlighter - savršen par na jednom štapiću.  Stane i u najmanju torbicu i idealno se uklapa u vaš minimalistički set.

 - Olovka za oči s dvije strane - za naglašavanje gornjih i donjih kapaka te obrva, ukoliko je potrebno. lagano razmazana olovka naglasit će i liniju trepavica, ukoliko ne volite koristiti maskaru.

- Bronzer u stiku - odlična ideja za šminkanje usana, očiju i ovalno konturiranje. Našminkajte se pametno  uz Avon Glow 2u1 stick.

 | Autor: Avon Avon

- Dvostruka krema za oči - koristite kozmetičke proizvode koji istovremeno zatežu kožu oko očiju i zaglađuju bore. Isprobajte Infinite Dual Eye Sistem.

- Multifunkcionalna krema - za njegu lica, tijela i ruku. Jednim proizvodom zamijenite nekoliko i uštedite na prostoru.

Kozmetika koja nudi više

- Set sjenila - koristite nijanse iz jedne palete naizmjenično, čak i one vodootporne poput Mega Effects kremastih sjenila za oči u živahnim bojama. Izaberite jednu dominantnu nijansu koja će podići cijeli make up. jedan proizvod - brojne ideje!

 | Autor: Avon Avon

- Puder - dobar puder, osim što prekriva, istovremeno i njeguje kožu. Ne samo da u trenu popravlja vaš ten, već pruža i potrebnu njegu. isprobajte, primjerice, novi CC puder iz  Avona. trebat će vam samo 10 sekundi za njegovo nanošenje. Puder će također produljiti trajanje vašeg ruža: pospite prah po našminkanim usnama, nanesite drugi sloj ruža i zatim opet prah.

- Kremasti korektor - prekriva sve nedostatke na koži i odlična je baza za sjenila - i to bez četkica!

- Rumenilo - osim što je korisno za naglašavanje obraza, može poslužiti i kao sjenilo za oči. samo se pobrinite da ga ne nanoste na krvave oči, jer može naglasiti njihovo crvenilo.

- Sjajilo za usne - najuniverzalniji kozmetički preparat za usne kojeg možete uspješno miješati s bilo kojim ružem, stvarajući nove nijanse i zanimljive efekte. hidratizira i njeguje usne, a ako ga nanesete preko ruža s unutarnje strane usana, može ih vizualno povećati.

- Koristite highlight ili brončane Avon Glow Perle kako biste naglasili vrat i ruke i podarili koži ljetni sjaj. odlično će se uklopiti s vašim ljetnim haljinicama i senzualnim mirisima.

 | Autor: Avon Avon

Photo: Avon

Komentari 0