Beauty

Beauty trikovi koje se isplati ukrasti muškarcima

Kod njih idemo po savjete o drugim frajerima, njih žicamo da nam promjene žarulju na autu, ali kad je ljepota u pitanju, što bi oni mogli reći? Vjerovala ili ne, muškarci imaju nekoliko dobrih fora u rukavu

Muškarci i ljepota dva su pojma koja ne idu zajedno - to bi sigurno ustvrdili naši tate, a nisu ni svi današnji frajeri na "ti" s regeneratotom i korektorom. Ipak, dok većina muškaraca ulaže u svoj izgled odlazeći redovito u teretanu i religiozno ispijajući proteinske shakeove, turbomoderni dečki sve se više razumiju u preparativnu kozmetiku, njegu kose i održavanje kože nježnom i mekom. Na prvu možda neobično, no u stvari i više nego pohvalno, jer gdje piše da se muškarci ne bi trebali njegovati?!

via GIPHY

Industrija ljepote maksimalno je fokusirana na žene (koje su i dokazano u tom sektoru veće potrošačice od muškaraca) jer se kroz povijest uvriježilo da su one te koje se sređuju jer su muškarci ti koji (ih) gledaju. Ipak, muški beauty blogeri uvelike utječu na mijenjanje ove scene, što su podržali i poznati beauty brendovi, Tako su James Charles i Manny Mua sada zaštitna lica CoverGirla i Maybellinea, postavši tako prva muška zaštitna lica za reklamnu kampanju nekog brenda dekorativne kozmetike.

Sve da se ne družiš s muškarcima koji pate na pomna uređivanja, vjerujemo da svaki muškarac ima svoju malu beauty tajnu koja mu pomaže u dnevnoj rutini. Ovo su neki od savjeta koje smo mi ulovile po putu.

1) Pari lice pod tušem 

Muškarci su prije svega praktični, pa dubinsko čišćenje lica obavljaju pod vrućim tušem. To je idealna situacija za posegnuti za kakvim dobrim gelom za čišćenje lica ili pilingom jer će čišćenje biti dublje i efikasnije. 

2) Koristi prirodne proizvode za kožu

Ovakvi savjeti najčešće dolaze od mame, starije i iskusne žene. Sve češće dečki rješavaju probleme kože lica uz serume, kreme ili maske. U tom slučaju najčešće se okreću apotekarskoj ili prirodnoj kozmetici koja ne sadrži ama baš ništa štetno za njihovu kožu.

3) Stiliziraj kosu poslije sušnja

Stavljanje proizvoda za kosu u još mokru kosu je odličan način za uštedjeti vrijeme - čekaju dok im se kosa ne posuši do otprilike 80 posto i onda stave pomadu ili gel u kosu. Tako kad im se kosa do kraja osuši već imaju stiliziranu frizuru!

4) Koristi proizvode sa spirulinom

Spirulina je odlična u borbi protiv starenja, a istovremeno pomaže u proljepšavanju kože i uklanjanju podočnjaka - odlično! Upravo zato koriste je osvješteni dečki koji žele izgledati fantastično što dulje. Pritom, izvrstan je izvor bjelančevina, bori se protiv slobodnih radikala, puna je betakarotena, štiti od UV zračenja, smanjuje osjećaj stresa i daje više energije.

5) Sakrij prljavu kosu nakon teretane

Nakon teretane ili bilo kakavog vježbanja ostatak znoja nonšalantno tapkanjem uklone s vlasišta i s rubova kose, a zatim stave šampon za suho pranje kako ne bi izgledali znojno i sjajno tijekom dana. Ovo je trik koji krademo prvom prilikom.

 

Objavu dijeli YuriFitness (@yuri_fridman33)

 

Photo: miss7

Komentari 0