Beauty

Beauty tretmani koji su nam ovo ljeto na checklisti

Ljeto je u svom puno sjaju potpuno preuzelo našu svakodnevicu, i sretni smo zbog toga. Ljeti volimo biti neopterećeni i opušteni. Izbjegavamo aktivnosti koje će nam oduzeti previše vremena i energije, i naša beauty rutina tu nije nikakva iznimka. Vrućine, sunčani dani i zasluženi godišnji odmori ne dozvoljavaju prezahtjevne i komplicirane tretmane. Što opet ne znači da ne želimo i tijekom dugih ljetnih dana blistati u svom najboljem izdanju. 

Kako bismo, u ono malo vremena koje ljeti želimo izdvojiti za beauty tretmane, postigli što bolji učinak, potrebno je jasno definirati što nam je u određenom trenutku više ili manje važno.

 | Autor: Merkur Lifestyle wellness centar

S obzirom da smo ušli u ono doba godine kad su suknje kratke i noge gole jedan od tretmana za koji nam ne bi trebalo biti teško odvojiti nešto vremena su anticelulitni tretmani. Popularno zvana „narančina kora“, odnosno celulit, najčešći je izvor frustracija prilikom prijelaza iz proljetne odjeće u onu ljetnu. U Merkur Lifestyle wellness centru klijentima su na raspolaganju tri različita tretmana koja individualnim metodama uspješno smanjuju pojavu celulita - anticelulitna masaža, maderoterapija i limfna drenaža. Dok se anticelulitna masaža i ručna limfna drenaža baziraju na razgradnji masnog tkiva te aktiviranju rada limfnog sustava, uz oslobađanje svih toksina iz tijela, maderoterapija kao anticelulitna masaža drvenim valjcima će, osim rješavanja problema s celulitom, oblikovati vaše tijelo i zategnuti kožu. Zbog eteričnih ulja, koja se koriste u tretmanima, koža će posebno zablistati i jako fino mirisati. Stvoreno za ljetne haljine. 

 | Autor:

Ljeto isto tako ne možemo zamisliti bez različitih tretmana depilacije. Glatka koža neizostavni je dio beauty rutine prije i tijekom ljeta. Ovisno o tretmanu koji preferirate, u  Merkur Lifestyle wellness centru na raspolaganju su depilacija voskom i šećernom pastom te će vam oba tretmana osigurati rezultate koji traju i do 4 tjedna. Dovoljno za dugo i bezbrižno ljeto. 

Naša stopala većinu godine su poprilično zanemareni dio našeg tijela. Kako su ljeti stopala oslobođena zatvorene obuće potrebno je prije „izuvanja“ obaviti adekvatnu pripremu. Osim klasične pedikureMerkur Lifestyle wellness centru na raspolaganju su i dodatne usluge poput refleksologije stopala, posebne tehnike masaže refleksoloških zona stopala, idealan tretman kod umornih nogu. Ovo ljeto priuštite vašim stopalima i Vinoble Cosmetics Spa ritual stopala – poseban tretman koji se sastoji od osvježavajuće kupke, pilinga, masaže stopala i njegujućeg pakunga. Vaša stopala će vam biti zahvalna, i spremna za ljetnu obuću. 

 | Autor:

Prije nego završimo ovu jednostavnu, ali učinkovitu, ljetnu beauty rutinu pronađimo malo vremena i za bar jedan hedonistički tretman lica i tijela. Izaberite jedan od Vinoble tretmana lica i tijela i otkrijte prirodnu snagu grožđa – ključnog sastojka ove nagrađivane kozmetike. U Merkur Lifestyle wellness centru posebna pažnja posvećuje se kozmetici koja se koristi u tretmanima. Vinoble cosmetics visokokvalitetna je kozmetika, veganska, rađena prema principima održivosti, a tretmani i proizvodi prilagođeni su prema specifičnostima i tipu kože. Vinoble u svojim proizvodima stavlja fokus na rezultate sprječavanja preranog starenja kože te se u proizvodnji kozmetike koristi značajna količina prirodnih sastojaka iz grožđa – OPC, resveratrol, matične stanice grožđa i ulje sjemenki grožđa. Koji god izabrali tretman s Vinoble Cosmetic, ne možete pogriješiti. 

 | Autor: Merkur Lifestyle wellness centar

Ljeti se samo želimo opuštati i ugađati sebi samima. Za posebnu razinu opuštanja stoga isprobajte Vinoble Cosmetics Spa Relax (opuštajuću masažu tijela i glave) ili Vinoble Cosmetics Exclusive ritual tijela s masažom (njegujući tretman masaže cijelog tijela, nakon čega slijedi piling sa solju i usitnjenim sjemenkama grožđa). Svi tretmani upotpunjeni su s posebnim ritualima opuštanja. Doživite potpuno i cjelovito ljetno wellbeing iskustvo, koje nećete htjeti da završi dolaskom jeseni. 

 | Autor:

Neka ovo ljeto bude vaše najopuštenije ljeto do sada kako biste uistinu zablistali, izvana i iznutra. Unutarnji sjaj osigurat će stvari koje se ne mogu kupiti, ali onom vanjskom sigurno će pripomoći bogati tretmani i programi Merkur Lifestyle wellness centra. Izaberite idealnu opciju za vas i, samo se opustite. 

Photo: None