Beauty

Beauty tajne Lady Di: "Nikad ne izlazite iz kuće bez parfema"

Iako je bila prirodna ljepotica, i princeza Diana je imala svoje male beauty i make up tajne...

"Princeza Diana bila je svjesna moći make up-a i to je nešto što nitko ne bi trebao podcjenjivati," jednom prilikom rekla je njena šminkerica Mary Greenwell. Iako je bila prirodna ljepotica, čak je i ona imala neke trikove za besprijekoran izgled, a od nje bismo svi mogli nešto naučiti. Upravo zato, donosimo vam beauty tajne nikad prežaljene Lady Di:

1. Brinite o koži

"Imala je prekrasnu kožu, a to je posebno mogla zahvaliti dobrim genima," rekla je Greenwell u intervjuu za časopis Stylist. Ipak, Diana nikad nije preskakala temeljito čišćenje i hidrataciju kože.

2. Spavajte dovoljno

Dobar i kvalitetan san bio je važan dio Dianine beauty rutine, a jasno nam je i zašto. Nedostatak sna uzrokuje umorni i bljedunjavi izgled zbog poremećaja cirkulacije, te povećava stres, što također može dovesti do kožnih problema. Ukratko, kad ste umorni, to se itekako odražava na vašoj ljepoti.

 | Autor: @ www.splashnews.com @ www.splashnews.com

3. Budite umjereni

"Nakon što sam počela raditi s njom, Diana je počela sve raditi umjereno," prisjetila se Greenwell. "Potpuno je izbacila alkohol i  koža joj je postala još ljepša. Ako pušite, pijete ili bilo što radite u pretjeranim količinama uništit ćete kožu."

4. Maskaru nanesite i na korijen

"Naučila sam ju i uvijek ju podsjećala da, kad se šminka sama, obavezno maskaru nanese i na sam korijen trepavica te nastavi prema vrhovima," kaže make up artistica.

5. Iz kuće ne izlazite bez parfema

"Diana je uvijek, ali baš uvijek prije izlaska iz kuće nanosila omiljeni parfem", sjeća se Greenwell. "To je bio 'šlag na kraju' njene beauty rutine."

Photo: Getty Images

Komentari 0