Beauty
Opposite je nova online beauty adresa na koju jednostavno moraš kliknuti!

Beauty store Opposite od sada i online: Do ekskluzivnih brendova uz samo nekoliko klikova

  • U posljednjih nekoliko godina, beauty scena Zagreba kao glavnog grada Hrvatske intenzivno se razvija
  • Draškovićeva 54, u kratkom je roku postala jedna od omiljenih gradskih adresa raznih beauty entuzijasta
  • Tamo je 1. ožujka svoja vrata otvorila istaknuta beauty lokacija koja spaja nespojivo - Opposite, a sada idu korak dalje te svojim kupcima nude bogatu ponudu na online adresi

Nakon što je u ožujku novi najdraži beauty store Opposite otvorio svoja vrata u Draškovićevoj 54, ta se beauty lokacija istaknula kao ona koja spaja nespojivo: ekskluzivne brendove skincarea, haircarea i bodycarea po prvi puta na jednom mjestu. To su ujedno i brendovi koji uživaju veliku popularnost, ali i povjerenje potrošačica, a četiri brenda stvorile su pravu pomamu zbog činjenice da se po prvi puta pojavljuju u fizičkoj prodaji na domaćem tržištu, a to su: Paula’s Choice, Davines, Geek & Gorgeous i Gallinée.  Dakle, napokon nam postaju dostupni brendovi koji su još do prije koju godinu bili rezervirani isključivo za najbogatije svjetske metropole!

No, nakon nešto više od pola godine i uspjeha jedinstvene beauty lokacije, Opposite je otišao i nekoliko koraka dalje te svojim kupcima ponudio i obogaćenu ponudu dostupnu na www.opposite.hr. Otvaranjem online trgovine Opposite potvrđuje poziciju inovatora i entuzijasta, nudeći svojim kupcima mogućnost kupnje iz udobnosti i sigurnosti vlastitog doma.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Bogata ponuda asortimana je od samih početaka ono čemu se posvetilo najviše pažnje

Bogata ponuda asortimana je od samih početaka ono čemu se posvetilo najviše pažnje te jednako tako i na online adresi možeš pronaći najkvalitetniji asortiman proizvoda za njegu lica, tijela i kose: tretmane koji rješavaju dermatološke probleme, prehrambene suplemente, najbolje dodatke za njegu tebe i tvoje bebe, ali i posebne proizvode s pričom koji su vrijedni pozornosti.

Hrvatska je beauty scena, neovisno o tome koliko svakim danom napreduje, još uvijek relativno malena i homogena. Uspjeh domaćeg skincare brenda Skintegra, koji je osnovan prije tek nešto više od dvije godine, time je još veći. Tako se uz Skintegrine bestellere pridružio i prestižni francuski brand koji brine o tvom mikrobiomu.- Gallinée. Osim njega od sada možeš upoznati i mladi brend fokusiran na žensko zdravlje – Ruby Cup, održive proizvode za njegu kose talijanskog branda Davines te prepoznati domaći brend dodataka prehrani Almagea.

 | Autor: Pr/prettycactus Pr/prettycactus Na online adresi možeš pronaći najkvalitetniji asortiman proizvoda za njegu lica, tijela i kose

Jelena Skendžić Ratkajec osnivačica brenda Skintegra vidjela je priliku u „drugačijem“: "Vjerujem u pružanje prilike i vjetra u leđa brendovima koji se dokazuju svojim neprestanim ulaganjem u istraživanje i razvoj, brendovima koji kvalitetom drže standard i brendovima koji počivaju na dobrom poslovnom modelu koji u prvi plan stavlja dobrobit čovjeka, okoliša i naše zajedničke budućnosti. Kao tvrtka koja i sama počiva na takvim temeljima, u odabranim brendovima vidim partnerstvo, inspiraciju i zajedništvo."

Bez obzira biraš li i dalje standardni način kupovine poput onoga u Draškovićevoj 54 ili pak više voliš kupovati u nekoliko klikova na www.opposite.hr, Opposite tim planira zadržati svoje mjesto u pronalaženju najnovijih i najinovativnijih brendova u industriji.

Photo: Pr/prettycactus

Komentari 0