Beauty

Beauty rutine najljepših žena na svijetu

Otkrijte koje beauty preparate i trikove kosrite neke od, trenutno, najvećih imena u svijetu manekenstva...

Teška šminka, eksperimentiranje na vašoj koži i držanje te iste maske na licu cijeli dan često ostave trag. Zato svaki model ima svoju malu tajnu kako održati ten blistavim čak i u ekstremnim uvjetima. Donosimo njihove trikove!

KARLIE KLOSS

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com
„Napokon sam počela koristiti Latisse kapi. U početku sam se bojala da će mi promijeniti boju očiju, ali sam odlučila isprobati ih. Sad stalno buljim u ogledalo i čekam da mi trepavice postanu gušće." otkrila je Karlie i dodala kako najviše voli Pond’s Cold Cream koja je teška, bogata i klasik u kozmetici.

JOAN SMALLS

 | Autor: Getty Images Getty Images
Joan se ujutro umiva gelom koji sadrži salicilnu kiselinu, ali ujedno i njeguje poput Estee Lauder Advanced Night Repaira. Iako bi se trebao koristiti noću, danju daje koži poseban sjaj. „Isti proizvod koristim i navečer, pogotovo tijekom modnih događanja kada mi je koža sva ispucala i osjetljiva." objašnjava Joan.

ANJA RUBIK

 | Autor: Getty Images Getty Images
Anja svaku večer koristi blagi piling kako bi očistila pore. „Moj omiljeni je Clinique 7 Day Scrub Cream nakon kojeg stavim mnogo hidratantne kreme koju dobro umasiram." izjavila je.

CHANEL IMAN

 | Autor: Getty Images Getty Images
Obožavam ulje za tijelo Rodin Olio Lusso. Koža mi je od njega tako meka i sjajna. Koristim ga i na licu, posvuda, odmah nakon kupanja i onda se dobro naspavam."

NATASHA POLY

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Koristim mnogo toga,, ali trenutno obožavam Shiseido Paris All-Day All-Year kremu koju stalno imam u torbi. Fantastično hidratizira! Noću koristim Sisley serum."

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0