Beauty
1/7

Beauty proizvodi koje trebamo ove sezone

Nakon zime vrijeme je da zavirimo u svoju kozmetičku torbicu i neke proizvode zamijenimo novima. Kao što je proljeće samo po sebi veselo, živih boja, dašak toga bi trebali "ubaciti" u svoju kozmetičku torbicu. Pritom mislimo na boje sjenila, ruževa i rumenila. Koji proizvodi i koje boje su ove sezone u trendu, savjetuje vizažistica Ana Gabelić.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

"Jedan od proizvoda koji definitivno moramo zamijeniti je tekući puder. Zimi preporučujem da se koriste tekući puderi gušće teksture zbog zaštite kože od vanjskih utjecaja (zime), a u proljeće se koriste lagane teksture pudera, fluida sa zaštitnim faktorom, kako nam koža s prvim zrakama sunca potamni, trebamo i nijansu tamnije. Također preporučujem i Steamcream. Nazvala bih ju all in one krema za lice, tijelo, ruke i hidrataciju na prirodnoj bazi u privlačnoj ambalaži koja stane u svaku kozmetičku torbicu", objašnjava Ana Gabelić

 | Autor:

Već nam je poznato da se tamnija sjenila i ruževi koriste zimi, a za proljetne dane su aktualnije nježne nijanse (roze,"boja mesa"). Plava, roza, zelena i ljubičasta su nosive boje sjenila ovog proljeća. Da bi make up ostao postojan na visokim temperaturama, Ana preporučuje korištenje termalne vodu u spreju tokom dana. Ona će fiksirat šminku i osvježiti vaše lice. 

"Make up koji predlažem za proljetne dane svakako je prozračan make up koji ćete postići s mineralnim tekućim puderom ili bb kremom, rumenilo u rozoj boji ili boji marelice (ovisno što vašem tenu bolje pristaje). Oči istaknite pastelnim bojama, te sjajilom u nježnim bojama (rozo,boje breskve, nude). Svakako ne zaboravite obrve, popunite ih sjenilom u boji vaših obrva", preporučuje vizažistica Ana Gabelić.

 | Autor:

Ako preferirate make up za plažu neka to bude dobra vodootporna maskara, brončani puder i sjajilo u tubi u neutralnoj boji. "Must have" proizvodi ovog proljeća su puder za noge koji vašim nogama daje preplanulu boju, serumi za rast trepavica, te BB kreme.

U galeriji pogledajte fotografije proizvoda koje predlažemo s njihovom punom cijenom...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0