Beauty

Beauty pravila slavnih ljepotica: Tjelovježba na prvom mjestu

česti obroci, hidratacija i druge beauty rutine poznatih dama koje uvijek izgledaju sjajno

Poznate dame uvijek izgledaju savršeno jer se svakodnevno brinu o svojoj ljepoti i zdravlju. I vi možete poboljšati svoju beauty rutinu po uzoru na njih, a pri tome ne mislimo na skupocjene proizvode i tretmane, već na neke trikove koje svakodnevno primjenjuju, a ne koštaju vas ništa:

1. Važnost hidratacije

 | Autor: Splash Splash
Organizam ponekad šalje signale da je gladan, kad je zapravo žedan. Zvijezde to znaju, stoga ne idu nikamo bez boce vode. Voda, osim što nema kalorija, čini prirodnu detoksikaciju organizma. Ne pretpostavljajte da pijete dovoljno samo zato što niste žedni. Kako starimo, naše osjetilo žeđi nestaje i tako ne shvaćamo kad je našem tijelu potrebno više tekućine.

2. Česti obroci

 | Autor: Getty Images Getty Images
Želite li izgledati kao 'Victorijin anđeo'? Morat ćete naporno vježbati, odreći se slatkiša i masne hrane! Svaka od njih ima trening prilagođen njihovim potrebama te vlastiti režim prehrane koji uključuje puno voća i povrća. Ipak, 'anđelice' jedu pet puta nevno, no manje porcije. 

3. Preplanuli ten

 | Autor: Getty Images Getty Images
Prženje u solariju definitivno je out. Celebrityji danas paze na ten, jer znaju da nezaštićeno izlaganje suncu doprinosi bržem starenju kože. "Prije sam bila stalno na suncu, sad se uvijek štitim naočalama i šeširom i nanosim SPF 15", kaže Kaley Cuoco.

4. Vježbanje na prvom mjestu

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Baš svaka poznata žena, kojoj zavidimo zbog dobre linije, redovito vježba. Otkrivamo koje zvijezde su ljubiteljice popularnih fitness programa:
Zumba: Jennifer Lopez, Kirstie Alley, Madonna, Shakira
Capoeira: Rihanna
Joga: Jessica Alba, Jennifer Aniston, Gwenthy Paltrow, Demi Moore, Gisele Bündchen, Reese Witherspoon, Lady GaGa, Madonna
Pilates: Miranda Kerr, Miley Cyrus, Amanda Seyfried, Ashley Greene, Kate Hudson, Cameron Diaz
Trčanje: Kim Kardashian, Heidi Klum, Jennifer Lawrence

Photo: Getty Images

Komentari 0