Beauty 15. rujna 2016.

Beauty odluke koje biste trebali donijeti već danas

Getty Images.

Uvijek skinite šminku prije spavanja, očeistite četkice i redovito idite frizeru...

Uložite novac u beauty aparate. Nemojte se odlučiti za najjeftinije sušilo, figaro ili peglu – odvojite neku veću svotu novca i uložite u kvalitetne stilizatore za kosu. Sigurno je da će vam duže trajati, ali i davati bolje rezultate. Savladajte nanošenje eyelinera. Nanošenje eyelinera nije lako, ali kao i svaka vještina, i ova zahtijeva puno vježbe. Poslužite se trikovima kao što su korištenje samoljepljive trake ili prethodno iscrtavanje točkica koje ćete potom povezati… I, zapamtite, vježbom do savršenstva!  Ako želite promijeniti imidž, promijenite razdjeljak. Premještanje razdjeljka na suprotnu stranu od uobičajene omogućit će vam da izgledate potpuno drukčije.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Skinite šminku prije spavanja

Ovoga biste se trebali oduvijek pridržavati, ali ako još uvijek niste dovoljno disciplinirane, no nikada nije kasno. Imajte na umu da spavanje sa šminkom može uzrokovati pojavu akni, suhe kože i začepljenih pora. Trebali biste se šišati najmanje tri do četiri puta godišnje, ali i češće ako vam je kosa sklona oštećenjima. Kada odete frizeru, uvijek se raspitajte kada biste trebali doći sljedeći put i zapišite sebi datum u kalendar.

Očistite četkice za šminku

Ovo biste trebali raditi svaka dva tjedna, ali i češće ako se šminkate svakodnevno. Najbolje ćete ih očistiti uljem za skidanje šminke i jednostavnim ispiranjem pod vodom. Nakon toga, stavite četkice na papirnati ubrus i ostavite da se osuše. Isprobajte novu boju ruža. Iako vam se čini da ste pronašle idealnu boju ruža za sebe, toliko je nijansi na tržištu koje treba isprobati i koje vam možda stoje jednako dobro. Ne libite se poigrati se koloritom i usklađivanjem ruža s ostatkom make-upa.

 | Autor: Getty Images Getty Images Sredite kozmetiku

Na tržištu se mogu naći brojni “organizatori” za šminku, ali možete i sami rasporediti svoje omiljene proizvode u različite posudice i kutije.

Komentari 0