Beauty

Plavi make up na očima u stilu Joan Smalls

Ovog ljeta poigrajte se plavim tušem i sjenilom, a inspiraciju potražite na Instagramu manekenke Joan Smalls

Plavi make up na očima ove je godine zavladao modnim pistama, a ako se još niste usudile isprobati ovaj beauty trend, ljeto je idealno vrijeme za to. Tražite li inspiraciju za ovaj hrabri look, Joan Smalls je djevojka za vas. Manekenka je proteklih mjeseci dala i nekoliko ideja za plavi make up na očima, a njen posljednji look idealan je za ljetne dane. Na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj je minimalni make up podigla plavom olovkom ispod očiju, koja se odlično slaže s 'baby pink' usnama, a za postizanje ovog looka treba vam mirna ruka i ne više od dvije minute vremena.

 

Feeling a little blue 💙

A photo posted by Joan Smalls (@joansmalls) on

One malo hrabrije djevojke mogu kopirati manekenkin look s Versace revije - odvažni 'cat eye' u plavoj boji, idealan je za ljetne partije ili festivale.

 

Backstage Beauties @versace_official ❤️ @irinashayk @stellamaxwell

A photo posted by Joan Smalls (@joansmalls) on

A da 'smokey eyes' izgleda još bolje u plavoj boji, dokazala je manekenka na dodjeli CFDA nagrada, a jaki make up oko očiju savršeno su nadopunile 'nude' usne.

A za mladenački look, izaberite kraljevsko plavi tuš i njime uokvirite oči. Razigrano, vedro, upadljivo i kao stvoreno za ljetne aventure.

 

Yummy 💜 Thanks glam @sjblife @andrewfitzsimons #StaySlaying

A photo posted by Joan Smalls (@joansmalls) on

Photo: Getty Images

Komentari 0