Beauty
Beauty pogreške

Beauty grijesi horoskopskih znakova: tko neće noćas skinuti šminku, a tko će pretjerati s peglom za kosu?

  • Otkrij svoju naviku bez koje će ti se kvaliteta života poboljšati
  • Donosimo ti i koje slavne dame s tobom dijele iste muke
  • Riješi se loše navike i kreni u novu godinu preporođena!

Ne možemo svi uvijek biti savršeni, čak ni Djevice, perfekcionisti među horoskopskim znakovima. Ali sve neobične navike su slatke, zar ne? Što se tiče, beauty navika, tvoj horoskopski znak igra veliku ulogu u određivanju onih loših. Od sentimentalnih ženskih Bikova do Vaga koje idealiziraju, naši horoskopski znakovi mogu otkriti što se skriva iza loših beauty navika.

OVAN: Ne koristiš kremu za zaštitu od sunca

Kao prvi vatreni znak horoskopa, Ovnovi su poznati po svojim strastvenim i impulzivnim potezima. Rođeni si vođa, voliš napraviti stvari kako treba, ali si i nestrpljiva pa ponekad nešto najradije preskočiš. Jedan proizvod koji nikako ne bi smjela zaboraviti je krema s dobrim SPF-om. Trenuci dok ju nanosiš, dat će ti vremena da umiriš tijelo i um. 
Slavne žene Ovnovi: Lady Gaga, Reese Whiterspoon, Mariah Carey, Celine Dion, Kristen Stewart

 | Autor: Instagram@kitchendecor Instagram@kitchendecor

BIK: Čuvaš staru šminku 

Bikovi su ljubazni i pouzdani. Stabilna si luka za druge, ali tvoja praktičnost i sentimentalnost znači da voliš čuvati stvari koje ti vjerojatno više ni ne trebaju. Olovka za oči od prije deset godina možda bi ti nekad mogla dobro doći, ali imaš još barem pet istih koje ne koristiš pa bi mogla razmisliti o tome da se od ove odvojiš.

Slavne žene Bikovi: Adele, Gigi Hadid, Jessica Alba, Gal Gadot, Cher 

BLIZANCI: Grizeš nokte 

Ovaj znak teško je opisati. Izvana si šarmantna, ekspresivna i društvena, ali možeš biti i pomalo neorganizirana i često mijenjati raspoloženja. Kad ti misli odlutaju, potajno grizeš nokte. Prestani! Pokušaj se usredotočiti na nešto drugo ili probaj s meditacijom. 

Slavne žene Blizanci: Angelina Jolie, Natalie Portman, Venus Williams

RAK: Igraš se s kosom pa ju brzo zamastiš 

Odana si i romantična, nježna, intuitivna i uvijek si tu za druge, ali podršku trebaš i ti sama. Voliš flertovat i zabacivati kosu, a kad se osjećaš nervozno ili ti je dosadno, igraš se s kosom više nego inače pa ti je stoga šampon za suho pranje kose najbolji prijatelj.

Slavne žene Rakovi: Margot Robbie, Ariana Grande, Mindy Kaling, Meryl Streep, Selena Gomez 

Masna kosa | Autor: Shutterstock Shutterstock

LAV: Kosa oštećena toplinom 

Lavovi udišu život punim plućima i glavni su na svakom partyju, a uvijek vole izgledati fantastično. Možeš istodobno izgledati seksi i moćno, a tvoja frizura uvijek je besprijekorna i voliš pokazati svoju lijepu kosu. Ono na što trebaš pripaziti je da redovito njeguješ kosu maskom i sprejem za zaštitu od topline između feniranja i peglanja kako bi uvijek bila sjajna i zdrava. 

Slavne Lavice: Jennifer Lopez, Sandra Bullock, Megan Markle, Halle Berry

DJEVICA: Istiskuješ prištiće 

Baš nitko ne voli prištiće, ali Djevice prednjače u tome. Voliš biti organizirana i da je sve besprijekorno čisto. U slučaju da ti se na licu pojavi koji prištić, ne možeš si pomoći, a da ga se ne probaš riješiti. Umjesto da “kopaš” po licu, probaj koristiti tretmane poput salicilne kiseline koja bi trebala pomoći da upala prođe bez ostavljanja tragova na koži.

Slavne Djevice: Beyonce, Zendaya, Blake Lively, Cameron Diaz

Možda vas zanima Evo koji su najljepši horoskopski znakovi te što su zvijezde predodredile ostalima Rubrika Life&style Life&style

VAGA: Sama skidaš gel manikuru

Vage vole ravnotežu i uživanje u lijepim stvarima poput umjetnosti i kulture. Imaš visoke standarde i neuredna manikura u to se ne uklapa. No, umjesto da samo otkineš gel, pokušaj ga skinuti na pravilan način, tako da ga umočiš u aceton ili najbolje da odeš na profesionalnu manikuru u salon. 

Slavne Vage: Serena Williams, Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Gwen Stefani

Gel manikura | Autor: Shutterstock Shutterstock

ŠKORPION: Vježbaš s full makeupom

Žene škorpioni su samopouzdane, moćne i uvijek se trude do maksimuma. No, ponekad se treba osloniti na svoju nježniju stranu i pokazati samoj sebi to snažno prijateljstvo koje pokazuješ prema svojim prijateljima. Ne trebaš uvijek biti apsolutno u punoj snazi. Radije nego da odeš u teretanu, a onda odmah na sljedeću stvar s rasporeda, skini šminku i vježbaj čistog lica te dubinski očisti kožu nakon toga. Udahni i odmori prije nego što kreneš dalje.

Slavne žene Škorpioni: Ciara, Kendall Jenner, Emma Stone, Anne Hathaway, Rachel McAdams, Hailey Bieber

STRIJELAC: Spavaš sa šminkom

Strijelci su poznati po svom avanturističkom duhu. Želiš se upustiti u sve i doživjeti razna iskustva, što ne ostavlja mnogo vremena za čišćenje lica u dva koraka ili zapravo bilo kakvo čišćenje lica. Ako želiš zaštititi kožu i plahte, dobra ideja bi bila da pripremiš blazinice i losion za čišćenje lica na noćnom ormariću kako bi se sjetila očistiti lice prije spavanja.

Slavne žene Strijelci: Miley Cyrus, Zoe Kravitz, Britney Spears, Taylor Swift

JARAC: Prečesto koristiš piling 

Jarci su praktične osobe. Znaš da je piling najlakši način za postizanje sjaja kože i znaš što čini dobru rutinu za njegu. Potpuno čista koža čini da se osjećaš svježe, ali nemoj pretjerati i budi nježnija.

Slavne žene Jarci: Michelle Obama, Dolly Parton, Kate Moss, Mary J Blige, Kate Middleton 

Jennifer Lopez | Autor: Instagram@realbryannaalexis Instagram@realbryannaalexis

VODENJAK: Ne piješ dovoljno vode 

Vodenjaci su slobodnog duha, naprednog razmišljanja i otvorenog uma te su često zaokupljeni mnoštvom različitih projekata, što im može s uma smesti one jednostavnije stvari, poput toga da se sjete uzeti pauzu i ostati hidrirani. Iako si znak povezan s vodom, to baš i ne pokazuješ i trebala bi piti puno više vode. Kako bi se podsjetila, uvijek imaj sa sobom bocu vode.

Slavne žene Vodenjaci: Alicia Keys, Kerry Washington, Shakira, Chloe Grace Moretz 

RIBE: Zaboravljaš oprati jastuk 

Ribe se vole brinuti za druge i važno im je da se njima najbliži ljudi osjećaju sigurno. Uz brigu o svima ostalima, nemoj zaboraviti pobrinuti se i za sebe. Veliki si sanjar s bujnom maštom pa će ti čiste plahte i rutina čišćenja prije spavanja sigurno pomoći za mirniji san. 

Slavne Ribe; Rihanna, Drew Barrymore, Emily Blunt, Rebel Wilson

Photo: Shutterstock

Komentari 0