Beauty

Beauty editorijal: Kako je bilo biti model na jedan dan?

U našem beauty editorijalu koji imate priliku vidjeti svake subote u Budi.IN magazinu, ugostili smo Ivu Glibo, pobjednicu natječaja Budi.IN-a i Avona. Osim što je pozirala poput pravog modela, Avon ju je nagradio poklon bonom od 1000 kn, što je Osječanku oduševilo jer obožava njihove proizvode

Etno je jako chic, divimo mu se kroz neodoljive pletenice omotane oko glave i tonove trave i koralja, a naš model na jedan dan, Iva, sjajno se snašla u ovoj ulozi. Vizažistica Sanja Agić ovaj put se odlučila za baš ljetni look, prepun boja, koji simbolizira odmor, putovanje te malo odmah od strogoće i svakodnevne stilske klasike. 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Nakon svega, porazgovarali smo s Ivom, koja je iz Osijeka, gdje studira, samo zbog snimanja stigla u Zagreb koja nam je s oduševljenjem prepričala svoja iskustva. 

- Kad ste mi javili da sam pobjednica natječaja, bilo je woooow - kaže, pa dodaje kako je, iako cijeli taj posao i nije tako glamurozan kako se čini, stvarno uživala.

- Bilo mi je jako zanimljivo, volim taj posao i uživala sam. Sve ovisi o tebi, ako se potrudiš nije naporno i sve ovisi o ekipi, a ekipa je bila odlična. Vidim se u ovom poslu tako da mi nije bilo teško. Meni je to sve glamurozno jer ipak je tu šminka, make up, fotoaparati, poze... Veselim se novim iskustvima - zaključuje lijepa Iva. 

 | Autor: Danijel Berković/Pixsell Danijel Berković/Pixsell

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0