Beauty

Beauty blogerica ponovo se učila šminkati nakon tragične nesreće

Iako je njen Youtube kanal već bio jako popularan, dirljivi video donio joj je dodatnih 150,000 sljedbenika

Jordan Bone može vas naučiti odlične beauty trikove, njen posljednji video tutorial za festivalski make up je jako cool, a na Youtube-u je bila dosta popularna i prije nego je objavila autobiografski video koji je ostavio gledatelje bez teksta. "My Beautiful Struggle" priča je o njenoj borbi s paralizom, zbog koje ne može kontrolirati svoje ruke, a cijeli video jako je inspirativan.

"Svaki put kada stavim novi video, u komentaru me netko pita što mi je s rukama," priča Bone. "Istina je da ne mogu pomicati, otvarati ni zatvarati svoje dlanove, a sve zato jer sam prije 10 godina ostala paralizirana nakon prometne nesreće. Stoga je karijera beauty blogerice za mene ogroman uspjeh."

U video pokazuje i koliko je teško bilo naučiti nanijeti maskaru nakon nesreće, koja joj se dogodila kad je imala samo 15 godina. S vremenom se naučila služiti ustima kako bi stavila šminku u zatvorenu šaku koju sada kontrolira bolje od većine nas.

Prije nego je objavila dirljivu priču, Bone je već imala brojne sljedbenike, uključujući i Kylie Jenner, no video joj je donio dodatnih 150,000 obožavatelja.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0