Beauty 01. veljače 2016.

Beauty blogerica Maša Zibar vodi vas u Pariz

Screenshot Youtube.

Svi stalno pričaju o Parizu kao o najromantičnijem gradu u Europi. Je li to stvarno tako, ispričala nam je Maša koja više od dvije godine vodi svoj YouTube kanal Mashin’theBeauty.

Imala je sreću da je upravo nju ugledna firma La Roche Posay, izabrala kao predstavnicu Hrvatske koja je zajedno sa ostalim beauty blogericama iz cijelog svijeta učila od najvećih stručnjaka sve o tretiranju akni. Kada sam saznala da idem u Pariz, u meni se odmah probudila ona sanjiva Maša koja je oduvijek znala da će se ponovo vratiti u grad romantike. Bila sam u Parizu kad sam imala nekih deset godina. No kako te u tim godinama apsolutno ništa ne zanima, oduševljeno sam pristala otići udahnuti zrak tog pomalo umišljenog grada. Šetajući njegovim ulicama, ostaješ bez daha. Svaka građevina je toliko moćna i lijepa. Čak i kaos na ulicama ne izgleda loše. Nitko se ne vozi u lošem autu. Ceste im izgledaju kao auto show. Dok sam šetala ulicama Pariza, imaš osjećaj kako se ispred tebe odvija fashion week! No, nisam primjetila da su hrabri što se tiče mode. Parižani ne vole eksperimentirati s modom kao primjerice London. Oni vole klasičnu modu bez puno boja.

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

La Roche Posay nas je mazio i pazio pa nas je tako i vodio svaki dan na ekskluzivne večere. Pošto sam ja veliki gurman, obožavam jest i piti, jedva sam čekala isprobati njihovu kuhinju. Simpatično je to da im večere u restoranim minimalno traju do ponoći. Krenu lagano oko devet i onda kreću slijedovi. Između jela konobari ostavljaju dugačke pauze jer parižani to tako vole. Vole uživati u ispijanju vina, pušenju cigareta i flertanju! No, ono što sam primjetila je da se hrvatska kuhinja nema čega sramiti.

Pogledajte prvi dio vloga...

Komentari 0