Beauty

Beauty aplikacije zbog kojih ćete izgledati bolje nego ikad

Zahvaljujući njihovoj maloj pomoći iz vašeg rječnika izbrisat će se pojmovi poput "beauty pogreške"...

Ulazite u omiljenu drogeriju, stanete ispred police s puderima svih mogućih proizvođača i onda počinje panika - kako odabrati pravu nijansu? Sigurno vam je barem jednom došlo da se istog trena okrenete nazad i sprintom istrčite iz trgovine te odjednom krenete njegovati prirodan izgled.

No, to povlači nekoliko problema za sobom, a jedan od najozbiljnijih je sigurno i moguć posjet policijskoj posjeti zbog sumnje na krađu.

Za vaše dobro nadamo se da ipak u ovakvim situacijama uspijevate obuzdati svoj prirodni poriv i napadaj panike...

Ipak, ako i vi make up shvaćate kao poprilično ozbiljnu stvar, imamo odlične vijesti za vas! U moru više ili manje potrebnih mobilnih aplikacija velik dio zauzimaju i one iz beauty svijeta. Dok vam jedne pomažu u odabiru pravih kozmetičkih proizvoda, druge bi vas mogle spasiti i od odlaska dermatologa.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Evo koje beauty aplikacije biste trebali isprobati ove godine:

Misfit Shine

Jedino ako ste cijeli život prespavali ili pak proveli ispod kamena postoji mogućnost da nikada niste čuli za "beauty sleep". Naime, ova aplikacija je idealna za sve one koji nastoje pratiti svoj ciklus spavanja, a omogućit će vam i praćenje unosa hrane te dnevnih aktivnosti. Valjda vam je jasno da kada ste odmorni, naspavani i aktivni jednostavno ne možete loše izgledati?

via GIPHY

GlamScout

Koliko puta vam se dogodilo da u omiljenom magazinu naletite na savršeno našminkanu djevojku ali nemate pojma koje je proizvode koristila niti kako uspješno kopirati taj look? Pa, uz pomoć ove aplikacije je možete jednostavno fotografirati i uploadati te će ona u samo nekoliko sekundi prepoznati nijanse koje se nalaze na očima i koži lica te vam ponuditi nekoliko brendova kod kojih možete pronaći iste ili slične proizvode. Također, ako poželite isti ruž nositi na svojim usnama, ali vam se ne "bacaju novci" na isprobavanje, aplikacija vam omogućuje "isprobavanje nijanse". Točnije, putem kamere možete vidjeti kako će vam pristajati te tako izbjeći "besmislenu kupovinu".

Visada

via GIPHY

Nakon što uploadate svoju fotografiju ova genijalna aplikacija će je analizirati i pregledati stanje vaše kože te predložiti proizvode koji joj najbolje odgovaraju. Osim toga, predlaže vam i boju kose ali i nijanse make upa koje će vam najbolje odgovarati. Drugim riječima, vaši snovi su postali stvarnost!

Photo: Getty Images

Komentari 0