Beauty

BB, CC, DD ili EE: Znate li beauty abecedu?

Ako još uvijek niste uspjeli otkriti što označavaju slova ovih beauty proizvoda, vrijeme je da napokon saznate

Tekući puder nekada je bio osnova svega, a danas možete birati između različitih krema koje obećavaju savršen ten. Budući da je ponuda raznovrsna, nije lako donijeti odluku. Ako se pitate koju kremu izabrati, evo nekoliko smjernica.

Tonirane kreme

Cilj tonirane kreme je uravnotežiti boju lica, a ima učinak kao hidratantna krema. Dobar je izbor za njegu kože, ali prekriva samo najsitnije nesavršenosti.

BB kreme

Beauty Balms kreme su bolje za kožu od klasičnih pudera i snažnije od toniranih krema. Osigurat će vam njegu i prekrivanje nesavršenosti, ali pri kupnji posebnu pažnju obratite na izbor nijanse - birajte onu koja je za nijansu svjetlija od vašeg prirodnog tena!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

CC kreme

Color Correcting kreme namijenjene su ujednačavanju tena, te ispravljanju promjena na koži lica, poput crvenila, sivila kože ili podočnjaka zahvaljujući blago sedefastim česticama. Mnogi tvrde kako razlike između BB i CC krema zapravo nema, no najbolje je da o tome sami donesete sud. Isprobajte oba proizvoda kako biste odabrali najbolji za sebe.

DD kreme

Dynamic do all kreme prvobitno su bile namijenjene njezi cijelog tijela, a da pri tom ne boje odjeću. Dakle, DD krema je zapravo čarobna formula koja bi trebalo riješiti sve vaše probleme s kožom.

EE kreme

Extra Exfoliating kreme posljednji su izum u nizu "abecednih" krema. Mogućnosti ove kreme uspoređuje se s učinkom skupih elektroničkih četki za kožu. Dakle, EE kreme osiguravaju savršen piling, uklanjaju mrtve stanice kože i čine je mekom i nježnom. 

Photo: Getty Images

Komentari 0