Beauty

Balzami za usne koji su toliko dobri da ćeš ih htjeti pojesti

S dolaskom hladnijih dana balzam nam doslovno postaje nezamjenjiv komad u kozmetičkoj torbici - štoviše, u svakoj torbici! Upravo zato, evo nekoliko noviteta koji će te s razlogom oduševiti

Balzami za usne su vjerojatno najpodcjenjeniji proizvodi za njegu koji postoje, a istovremeno su nam toliko nužni - poput paste za zube! Ljeti ih obožavamo jer sprječavaju da ih isuše more i sunce, pa biramo one sa SPF-om kako bi nam usne ostale mladolike, dok zimi uživamo u čarima shea maslaca, vitamina E i sličnih blagodati koje ih održavaju mekima, elastičnima, a ponekad i plumpy (primjerice, s dodatkom mentola!). Iako smo uvijek i zauvijek pobornici najobičnije Labella classic (ili ti tzv. plavog Labella!), tržište je sve više ispunjeno atraktivnim balzamima za usne, što okusima, što dizajnom, bojom koju ostavljaju ili formulom. 

Upravo zato imate dovoljno dobrih razloga da ove sezone nabavite još koji balzam - možda po jedan za svaku torbicu?

1. Labello Vanilla Buttercream - 21,90 kn (dm)

Obožavaš li vaniliju, ovo je novi Labello "okus", koji pritom ima zbilja neodoljivo kremasti miris vanilije - baš poput kakvog kolača!

2. Labellino Fresh Mint - 44,90 kn (dm)

Malo za promjenu, odluči se za mentol balzam za usne - ali bez brige, ne pecka. Obogaćen je sa shea maslacom i pritom je u neodoljivo slatkom pakiranju. 

3. Dr. Organic Vitamin E - 39,90 kn (Bauerfeind)

Vitamin E je poput lijeka za cijelo tijelo - naprosto je fantastičan za zacjeljivanje ispucale kože, pa tako i osjetljivih usnica. Uz to, ima SPF 15 i zaštitu od UVA i UVB zraki.

4. Bleach London Magic Butter - 42 kn (Cultbeauty.com)

Ovo nije samo predobar tretman za usne, već i za njegovanje tetovaža. Ova masna formula dubinski hrani i najsuše usnice!  | Autor: miss7 miss7

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Maraja

    Maraja

    Imam labello od vanilije, divno je, gusto i kremasto i sjajno miriše.