Beauty

BaByliss Hydro-Fusion linija osvaja svijet ljepote

Stiliziranje kose može biti izazovan zadatak te se ponekad čini nemoguće postići savršenu frizuru. Bilo da je riječ o tankoj ili gustoj kosi, kovrčavoj ili ravnoj - svi dijelimo istu želju, a to je lijepa, zaglađena i sjajna kosa. 

Osim preparata koje nanosimo na kosu, alati s kojima ju stiliziramo podjednako su važni.  

Stoga se BaByliss uputio stvaranju savršenih alata koji se nose s najvećim izazovima u stiliziranju kose. Vođeni strastvenom predanošću u pružanju rješenja u stiliziranju, BaByliss je osmislio Hydro-Fusion liniju koja će vrlo brzo osvojiti svijet ljepote. 

Hidratizira, zaglađuje i daje sjaj 

Hydro-Fusion linija za sušenje i oblikovanje kose koristi Advanced Plasma tehnologiju, koja se bori protiv kovrčavosti, hidratizira i zaglađuje kosu te joj daje prekrasan sjaj. Ova napredna plazma tehnologija predstavlja revoluciju u stiliziranju kose, a kombinirana je s dvostrukim ionskim sustavom. 

 | Autor:

Dvostruki ionski sustav istovremeno kombinira pozitivne i negativne ione, koji eliminiraju statički elektricitet u kosi. Na taj način ubrzava se zatvaranje kutikule kose i razgradnja molekula vode tijekom procesa sušenja, što omogućuje kosi da zadrži svoju prirodnu vlažnost. 

Ova kombinacija donosi mnoge prednosti u stiliziranju, pomaže očuvati zdravlje vaše kose, a omogućuje vam profesionalne rezultate kao iz salona. 

Jedna linija koja ispunjava sve vaše želje 

Hydro-Fusion linija uključuje baš sve uređaje potrebne za stiliziranje vaše kose. Bilo da ju želite osušiti, isfenirati, peglati ili kovrčati - ova linija vas “pokriva” u svakom smislu. Linija se sastoji od sušila za kosu, rotirajuće četke, 4u1 četke za feniranje i pegle za kosu. 

Hydro-Fusion sušilo za kosu D773DE 

Super HDTC sušilo za kosu pruža nevjerojatno i snažno sušenje. S impresivnom snagom od 2100W, ovo sušilo za kosu ne samo da ubrzava proces sušenja, već i ostavlja kosu iznimno zaglađenom i sjajnom.  

Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji koja se nalazi u njegovoj jezgri, ovo sušilo pruža brze i efikasne rezultate bez narušavanja zdravlja kose. Hydro-Fusion sušilo dolazi s posebno dizajniranim difuzorom, koji suši i oblikuje mekane i sjajne kovrče. 

 | Autor:

Hydro-Fusion rotirajuća četka za kosu AS773E 

Rotirajuća četka snage od 700W i 50 mm rotirajućom četkom, omogućuje sušenje i oblikovanje u jednom. Rotirajuća četka okreće se u oba smjera, a mekane dlake na četki pomažu zagladiti kosu te ju ostavljaju iznimno sjajnom. 

Hydro-Fusion 4u1 četka za kosu AS774E 

Hydro-Fusion 4u1 četka može se pohvaliti snagom od 1000W. Omogućuje brzo sušenje i oblikovanje uz čak četiri izmjenjiva nastavka. Nastavci su posebno dizajnirani kako bi pružili brzo sušenje, volumen, zaglađivanje i ravnanje.  

Sa četiri različita nastavka, ova četka pruža sve što vam je potrebno za potpuno oblikovanje kose. Nakon upotrebe, rezultat je kosa, koja ne samo da je suha i oblikovana, već i svilenkasta na dodir. 

 | Autor:

Hydro-Fusion pegla za kosu ST573E 

Visokoučinkovita pegla za kosu daje glatki rezultat te ostavlja kosu sjajnom. Sustav Advanced Ceramics™ pruža vrlo brz porast temperature do 230°C i omogućuje homogeno zaglađivanje cijelog pramena. 

Zaobljene keramičke ploče omogućuju još lakše kreiranje kovrča. Također, Hydro-Fusion pegla za kosu ima automatsko isključivanje pa više nikada nećete morati brinuti jeste li ju isključili. 

Gdje kupiti BaByliss Hydro-Fusion proizvode? 

Proizvode iz Hydro-Fusion linije možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:  Abrakadabra, Bazzar, Centar tehnike, HG SPOT, Harvey Norman, Makromikro grupa, Svijet medija, TEHNO-MAG

Photo: PR

Komentari 0