Beauty

Avonova kampanja Moja priča je važna poziva te da podijeliš i svoju priču, sve za dobrobit žena

  • Uoči Međunarodnog dana žena svjetski kozmetički brend Avon napravio je istraživanje o izazovim i pritiscima kojima su izložene žene u današnjem društvu - u kojem ni danas jednakost spolova nije uvijek zajamčena
  • Žene su pozvane da na stranici kampanje Moja priča je važna podijele svoju priču, a one se kreću u rasponu od žongliranja majčinstva i karijere do preživjelih nedaća i inspirirajućih pobjeda, uključujući rak dojke i obiteljsko nasilje
  • Za svaku objavljenu priču Avon donira po 1 dolar dobrotvornim organizacijama koje podržavaju žene

Uoči još jednog Međunarodnog dana žena, žalosno je priznati, ali još uvijek živimo u svijetu u kojem se ženski glas ne čuje dovoljno! Poznati kozmetički brend Avon stoga je proveo istraživanje u sklopu kojeg je anketirano 8000 žena širom svijeta. Otkrilo je da je većina žena (92%) osjetila povećani pritisak tijekom pandemije zbog nemogućnosti osobnog viđanja voljenih osoba (49%), financijskog stresa (47%), sigurnosti posla (29%) i školovanja djece u kući (24 %). Uz ove pritiske, polovica žena (52%) priznaje da se osjećala manje povezano, što je rezultiralo osjećajima tjeskobe (44%), izolacije (42%), nedostatka motivacije (34%) i sumnje u sebe (20%).

Istraživanje je naručeno u sklopu Avonove kampanje Moja priča je važna koja poziva ljude diljem svijeta da podijele svoja različita iskustva, povežu se međusobno i nadahnuli jedni druge. Naime, unatoč tome što se više od polovice žena (57%) okrenulo mrežnim platformama kako bi se osjećalo povezano sa svojim vršnjacima, više od četvrtine (28%) žena priznaje da se osjeća osuđeno kada dijeli vlastite borbe na stranicama društvenih mreža, 27% ne vjeruje da je itko zainteresiran čuti njihovu priču, dok 40% niti ne voli pričati o sebi.

U galeriji se već nalazi mnoštvo priča koje odražavaju različita iskustva žena i djevojaka širom svijeta. Priče se kreću od žongliranja majčinstva i karijere do preživjelih nedaća i inspirirajućih pobjeda, uključujući rak dojke i obiteljsko nasilje. Moja priča je važna/ #MyStoryMatters slavi priče o snazi, čvrstini i odlučnosti, od izvanrednih trijumfa do svakodnevnih pobjeda.

 | Autor: PR/Poklon Studio PR/Poklon Studio

Svoju priču možeš i ti donirati na www.watchmenow.avon.com. Ovo je najveća svjetska digitalna galerija priča koja pokazuje da su žene snažne, hrabre i moćne i da ih nikada ne treba podcjenjivati. Pridruži se i budi nadahnuće za žene oko sebe i diljem svijeta.  Svaka priča pomiče granice i može promijeniti budućnost. A za svaku priču Avon će donirati 1 dolar dobrotvornim organizacijama koje podržavaju žene. Idemo ZAJEDNO do milijun priča, poručuju iz Avona. 

Photo: PR/Poklon Studio

Komentari 0