Beauty 15. rujna 2021.

AVON slavi 135 godina uspjeha te i dalje nastavlja svoju misiju stvranja boljeg svijeta za žene

Avon.
  • Avon slavi 135 godina uspjeha, slavljenja ljepote na drugačiji način 
  • Svake sekunde ovaj brend proda 3 ruža za usne u svijet, a više od 1 milijarde dolara Avon je donirao za ciljeve važne ženama: borbu protiv raka dojke i nasilja nad ženama
  • Povodom proslave 135 godina, Avon se obvezuje donirati 1,35 milijuna dolara 

Slaveći 135 godina podržavanja žena i ljepote, Avon nastavlja svoje obećanje da će pomoći ženama otkriti svoju snagu i promijeniti svoj život na bolje. Pionir ljepote, najavio je niz poboljšanja modela prodaje, uključujući nove značajke za AvonON, digitalnu platformu koja predstavnicama omogućuje prodaju putem interneta, te nove modele naknade i razvoja karijere. Iznimnih 135. godina uspjeha žele podijeliti i s drugima te se obvezuju na donaciju od 1,35 milijuna dolara za dobrobit žena diljem svijeta, povrh 1,1 milijarde dolara koje su do sada prikupljali i donirali za podršku i borbu za ženama važne ciljeve.

 | Autor: Avon Avon

Avon nastavlja prilagođavati svoj poslovni model kako bi se razvijao u skladu s vremenom. Poboljšano korisničko iskustvo znači da se Avon Ladies sada mogu jednostavno povezivati, komunicirati, upravljati svojim narudžbama, pa čak i pristupati, za njih posebno osmišljenim, treninzima putem aplikacije. Poznat Avonov katalog također je potpuno digitalan i pruža širok raspon brzih jednostavnih riješenja pri naručivanju.

Stvaranje boljeg svijeta za žene

 | Autor: Avon Avon

Kako bi obilježio svoju 135-godišnju prekretnicu, Avon će dodijeliti 1,35 milijuna dolara bespovratnih sredstava za projekte koji ostvaruju misiju brenda da stvore bolji svijet za žene, koji je bolji svijet za sve. Time se proširuje Avonovo postojeće obećanje kojim se za svaku podijeljenu priču u kampanji Moja priča je važna #MyStoryMatters donira 1 dolar. Avon i Avonova Zaklada za žene do danas su donirali preko 1,1 milijardu dolara za ciljeve koji su najvažniji za žene, poput nasilja nad ženama i podizanja svijesti o raku dojke. I Avon u Hrvatskoj dio je te brojke, sa svojih više od 3 milijuna kuna doniranih lokalnoj zajednici.

A tek počinju…

Kao pionir u demokratizaciji ljepote s inovativnim, visokokvalitetnim i cjenovno pristupačnim proizvodima uz osoban pristup direktne prodaje, Avon nastavlja svoju uspješnu priču. Avon International u 2021. godini bilježi snažan rast neto prihoda čime raste i tržišni udio u ključnim kategorijama i državama. U konstantnom rastu nakon početka pandemije, razvijaju i svoje vodeće linije te stvaraju nove inovativne proizvode visoke kvalitete kao što su ANEW Protinol Power Serum, Power Stay Lip Stain i Far Away Beyond.

 | Autor: Avon Avon

Angela Cretu, CEO Avona, komentira: "Od 1886. donosimo drugačiju ljepotu. Od jedne poslovne žene, prve Avon Lady do pet milijuna predstavnica koje rade, uče i žive samostalnost na svoj način i pod svojim uvjetima. Ipak, tek smo započeli i nastavljamo s borbom za žene i sljedećih 135 pa i više godina. Ulaskom u digitalno doba, predani smo tome zajedno sa svojim ljudima činimo dobro i stvaramo bolji svijet, te potičemo sve naše predstavnice i suradnike, kao već uspješne tako i nove, da stvaraju s nama."

Tijekom 135 godina povijesti, Avon donosi mnoga ostvarenja:

  • Avonovi proizvodi osvojili su više od 300 nagrada u samo zadnje tri godine Svake se sekundę u svijetu kupi 3 Avonova ruža za usne
  • Avon proda 7 Avonovih bočica mirisa svake sekunde u svijetu – više nego bilo koji drugi brend
  • 70% Avonovih znanstvenica u istraživačkom lanboratoriju u Suffern, NY su žene Zajedno sa svojim korisnicama i predstavnicama, Avon je donirao više od milijardu dolara za ženama važne cijleve
  • U zadnjem je desetljeću Avon svake godine donirao 10 milijuna dolara za humanitarne borbe
  • Avon je omogućio više od  16.4 milijuna pregleda grudi i pomogao 14 milijuna žena u borbi protiv nasilja 
  • Brend ljepote omogućio je $9.3 milijuna dolara vrijednosti edukativnih stipendija

 | Autor: Avon Avon

Avon kontinuirano donosi inovacije, stvara nove poslovne prilike za nadolazeće generacije, progovara o temama važnim za očuvanje okoliša  i donira novčana sredstva za borbu protiv raka dojke i nasilja nad ženama. A tek su počeli… i nastavljaju sljedećih 135 godina! Kupnjom proizvoda u Avonu i ti se zalažeš za stvaranje boljeg svijeta za žene koji je i bolji svijet za sve. 

Komentari 0