Beauty
1/7

Avon predstavlja NutraEffects liniju

Avon ponosno predstavlja novu inovativnu kolekciju proizvoda Avon NutraEffects, liniju za njegu kože s aktivnim kompleksom na bazi različitih hranjivih sjemenki koje su nezamjenjiv izvor blagotvornih nutrijenata.

Najbolja njega dolazi iz prirode. Sam izvor života, sjemenka, sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka.

 | Autor:

Hranjive sjemenke već odavno se koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože. Nakon više godina istraživanja i razvoja u laboratorijima u Suffernu, New York, Avon i opet pronalazi put na sve zahtjevnijem tržištu te izlazi s najnovijom inovacijom u njezi kože: aktivnim kompleksom na bazi sjemenki.

 | Autor:

Avon demonstrira snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Ovi su proizvodi 100% testirani na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila.

 | Autor:

NutraEffects linija uključuje šest kolekcija, a svaka od njih u sebi sadrži specijalno odabrane sjemenke za specifične potrebe određenog tipa kože. Nutra Effects linija pomaže vraćanje mladolikog izgleda i tonusa kože, osigurava besprijekornu hidrataciju koja će održavati optimalnu vlažnost kože već od prvog dana korištenja.

 | Autor:

Aktivni kompleks na bazi chia sjemenki nalazi se u linijama Hydrating i Balance. Aktivni kompleks na bazi sjemenki nara sadržan je u kremama linija Ageless i Ageless Advanced. Kreme linije Radiance sadrže aktivni kompleks na bazi sjemenki jednog od najljepših egzotičnih cvjetova, cvijeta Rajska ptica.

 | Autor:

Nova, revolucionarna Avonova Nutra Effects linija proizvoda u ponudi je u Avon katalogu od kampanje 06, od 15.04. Svaka kolekcija u sebi sadrži dnevnu i noćnu njegu, te proizvode za čišćenje lica i lagano toniranu kremu. Promotivna cijena kreće već od 45kn.

Photo: None

Komentari 0