Beauty

Avon poklon paket možda bude tvoj! Saznaj kako do nagrade

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Pripremili smo ti odlične beauty poklone
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas imaš priliku osvojiti Avon poklon paketom!

Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Avon Far Away Beyond the Moon EdP

Kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio? Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far away, beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspiriraju i moć mjeseca. Ovaj luksuzni koncentrirani parfem u srcu svoje botanike nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine. Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinaciju cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da ono traje duže od 8 sati.

 | Autor:

 

Avon Power Stay gel lak za nokte

Dame koje vole biti njegovane, paze na svoje ruke i nokte. A za dugotrajan lak koji danima izgleda kao tek nanesen, odličan je Avon Power Stay gel lak. Pruža 8 dana postojanosti i izrazito je trajan - i to bez korištenja UV lampe. Njegova tajna je u Colourlock tehnologiji™ koja povećava otpornost na pucanje. Pruža 3D efekt ekstremnog sjaja i besprijekornu pokrivnost koja traje dulje nego ikad.

 | Autor:

Avon Hydramatic mat ruž za usne

Ovaj ruž njeguje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme. Sadrži čak 50 posto sastojaka koji hidratiziraju i štite kožu, ali i pruža posebni mat efekt s hijaluronskom kiselinom. I, što je također super, ovaj efekt je dugotrajan, a Avon Hydramatic mat ruž za usne dolazi u širokom spektru dostupnih boja.

 | Autor:

Sviđa ti se beauty paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0