Beauty 27. rujna 2016.

Avon LIFE u život donosi mirisne note dizajnera Kenza Takade

arhiva.

Avon i svjetski poznati dizajner Kenzo Takada predstavljaju novu kolekciju mirisa Avon Life

Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti. 

 | Autor: arhiva arhiva

Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Iris je jedan od najskupljihih mirisnih sastojaka, priprema se dugih 7 godina i mirisu daje posebnu dubinu i kvalitetu. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

 | Autor: arhiva arhiva

Priznat kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine, postavši prvi japanski luksuzni brend sa sjedištem u tom gradu. Dizajner je poznat po stvaranju inovativnih kolorističnih stilova koji okupljaju najbolje elemente istoka i zapada.

“Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta.” kaže Kenzo Takada. "Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, suradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čudesa koja nalazimo u svijetu prirode."

 

"Kenzo Takada je donio posebno karakterističnu strast, živost i viziju ovom projektu", kaže Alex Long, potpredsjednik globalne kategorije Marketinga. " Osobna mantra ljepote i pozitivnosti Kenza Takade duboko se slaže s Avonovim vjerovanjem u ljepotu, optimizam i snagu žene. Gospodin Takada osobno je radio s našim timom u stvaranju svake note mirisa, od mirisnih tonova do dizajna bočice. Ne možemo dočekati podijeliti ove mirisne divote sa svim našim korisnicama diljem svijeta.”  


O Avon Life mirisu za žene
Svijetao i energičan, ovo je ženstveni miris slojevitih delikatnih cvjetnih nota s bazom bijelog čaja. Sastojak koji je prava zvijezda mirisa je zapanjujuća ljubičica, koja mirisu daje eleganciju i jasnoću. Balansiran suptilnim notama bijelog božura i esencijom sakure, miris nas dovodi do toplog i senzualnog završetka, do neprijeporne privlačnosti koja traje cijeli dan.

 | Autor: arhiva arhiva

Gornje note: lopoč, bijeli čaj, crvena jabuka
Srednje note: ljubičica, bijeli božur, esencija sakure  
Baza: iris, pachouli


O Avon Life mirisu za muškarce
Ovaj moderan, no ipak izrazito muški miris donosi profinjenu mješavinu začina i aroma. Struktura mirisa otvara se hrabrim gornjim notama crnog papra i borovice, prije nego što otkriva toplo srce ljubičice, geranija i zvijezdamog anisa. Bogata Virginia cedrovina stvara duboku bazu, trajan dojam za cijeli dan.

 | Autor: arhiva arhiva

Gornje note: crni papar, bobice borovice, svježi čempres
Srednje note: lišće ljubičice, geranij, zvjezdani anis
Baza: Virginia cedrovina, mošus, korijen perunike


 

Komentari 0