Beauty

Armani Beauty slavi 20. godišnjicu pa smo se prisjetili bestsellera koje svijet obožava

  • Brend Armani Beauty slavi svoih prvih 20 godina
  • Zato smo se prisjetili naslavnijih proizvoda s ovim potpisom
  • Također su najavljeni i noviteti koji će se lansirati ove godine

Ove godine Giorgio Armani slavi 20 godina brenda Beauty. Od samih početaka, brend Armani Beauty revolucionarno je promijenio kozmetiku inovacijama i pružanjem tehnološki najnaprednijih formula koje su stvorene iza modne piste. Slijedeći uvjerenje da je najbolji oblik elegancije biti ono što jesmo, kontinuirani cilj brenda je pružiti izvanrednu lakoću, dugotrajnost, ugodnost i jednostavnost.

„Vjerujem da ljepota prvenstveno dolazi iznutra. Moje kreacije ne služe tome da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već tome da je otkriju", rekao je slavni Giorgio Armani, a jedan od najpoznatijih proizvoda ovoga brenda svakako je tekući puder LUMINOUS SILK, prvi rezultat filozofije ljepote ove marke, odnosno postizanja savršenog tena laganim proizvodima.

Stvarajući LUMINOUS SILK, laboratoriji brenda Armani Beauty kreirali su svjetlosnu tehnologiju Micro-Fil™. Ova formula obavija lice svjetlošću i stvara izrazito nježan učinak s teksturom poput svile. Nakon predstavljanja 7 novih nijansi ove godine, ova nagrađivana linija tekućih pudera sada je dostupna u 23 boje.

 
 | Autor:
 

Proizvodi ovog brenda su stvoreni tako da pružaju osjećaj samouvjerenosti, neovisno o tome radi li se o stvaranju unutarnje samouvjerenosti zahvaljujući savršenom tenu ili samouvjerenosti koja dolazi uz jarki ruž za usne i sjajno lice. Ruž LIP MAESTRO pušten je u prodaju 2012., a njegova formula stvorena je iza modne piste, kada je međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani Linda Cantello pomiješala čiste pigmente s prozirnim gelom baršunaste teksture. U suradnji s laboratorijima brenda Armani Beauty, ova intuicija razvila se u LIP MAESTRO, revolucionarnu formulu sa sjajnim, intenzivnim mat učinkom i nježnim, baršunastim osjećajem na usnama.

 

 | Autor:

Ove će se godine linija LIP MAESTRO sastojati od 33 zapanjujućih jarkih nijansi, a nijansa 400 – Armani crvena – legendarna je ikona među njima.

 

Ne možemo ne spomenuti ni liniju NEO NUDE koja predstavlja savršenstvo koje izgleda stvarno uz dekorativnu kozmetiku koja je formulirana tako da poboljša prirodnu ljepotu i otkrije jedinstveni izgled svake osobe umjesto da ga transformira. Nevidljiva, otporna na pogreške, ugodna na dodir – povećava prirodnu samouvjerenost i predstavlja prepoznatljiv sjaj marke Armani. Kolekcija NEO NUDE sastoji se od pet proizvoda. NEO NUDE FUSION POWDER, puder koji prekriva kožu laganim velom. A-CONTOUR, formula na bazi vode koja oblikuje i definira konture lica svjetlošću. A-BLUSH obrazima pruža lagan i zdrav sjaj s prirodnim daškom boje. Tekući A-HIGHLIGHT povećava sjaj tena i pruža osjećaj „druge kože”. Naposljetku, NEO NUDE ECSTASY BALM nježno pojačava prirodne tonove usana uz veo boje kojim se pružaju ugodan osjećaj i hidratacija tijekom osam sati.

 

 | Autor:

U 2020. rutina NEO NUDE bit će obogaćena šestim proizvodom: novim tekućim puderom za potpuno prirodan i savršen ten.

 
Photo: None

Komentari 0