Beauty

Ariana Grande vraća u modu frizuru iz osamdesetih

Mlada pjevačica svojoj prepoznatljivoj frizuri dala je daša osvježenja i svojim novim lookom vratila nas u prošlost...

Ariana Grande bez konjskog repa je kao Gwen Stefani bez crvenog ruža, Cindy Crawford bez madeža, Cara Delevingne bez gustih obrva... Jednostavno, tu nešto ne odgovara. A baš kada smo pomislili da je mlada pjevačica napravila sve što je mogla sa svojim prepoznatljivim lookom, ona mu je podarila potpuno novo lice. 

Prije nekih mjesec dana Ariana je odrezala šiške koje su njenom stilu dale dašak osvježenja, a zatim nas je sve nasmijala, ali i iznenadila kreativnošću, kada je probila rupu na šilterici, kako bi kroz nju mogla prvući svoj - konjski rep. A sada? Pjevačica je isprobala look kojeg nismo vidjeli godinama i kojeg je jednom 'posjedovala' Madonna: visoki, debeli i čvrsti konjski rep s malim valovima, u stilu osamdesetih.

 

Pjevačica je look isprobala već nekoliko puta, a isti rep nosila je i na koncertu posvećenom Whitney Huston te se kladimo da neće tako brzo odustati od ovog nostalgičnog stila.

 

 

I love you

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Želite i vi isprobati ovaj look? Sigurno svi već imate nastavak za peglu koji stvara ovakav efekt na kosi, samo ste ga gurnuli negdje, jer vam do sada nije trebao...

Photo: Getty Images

Komentari 0