Beauty
APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med 1/29 APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med

APIVITA event u centru Zagreba na kojem je tekao med

Kažu da je utorak dan u tjednu koji ljudima najteže pada, a ekipa iz APIVITE je utorak mudro iskoristila da nam “razbije” tjedan i uljepša nam ovaj dan fantastičnim eventom u samom srcu Zagreba – u APIVITA Experience Store-u!

Ono čemu se nitko među brojnim uzvanicima nije nadao je priča iza ovog divnog eventa koja je još divnija! APIVITA njeguje holistički i znanstveni pristup razvoju kozmetičkih proizvoda koji se temelji na pčelinjim proizvodima, te je event poslužio primarno kao uvertira u APIVITA Bee Week putem kojeg tim APIVITE  kroz niz aktivnosti želi podići svijest o važnosti pčela u cjelokupnom ekosustavu našeg planeta.  

 | Autor: Apivita Apivita

„Pčele su jedni od najvažnijih oprašivača koje osiguravaju sigurnost hrane, održivu poljoprivredu i biološku raznolikost te značajno pridonose ublažavanju klimatskih promjena i očuvanju okoliša. Dugoročno, zaštita pčela i pčelarskog sektora može pomoći u smanjenju siromaštva i gladi, kao i očuvanju zdravog okoliša i bioraznolikosti.“ – saznali smo od Meri Delić, direktorice Delmerion Beauty-a, distributera APIVITA brenda za Hrvatsku i Sloveniju. 

Nakon što smo kroz vrlo zanimljivu prezentaciju saznali više o važnosti marljivih pčelica, kroz interesantnu priču o aktivnim sastojcima smo doznali sve o APIVITA premium liniji proizvoda za njegu kože naziva Queen Bee.

 | Autor: Apivita Apivita

Queen Bee je linija koja je na naše tržište sletila u novom, reformuliranom izdanju s 4x više matične mliječi od prethodne, a koja u samo 8 dana u potpunosti transformira kožu! Tajna iznimne učinkovitosti APIVITA Queen Bee linije skriva se u inkapsuliranoj matičnoj mliječi s patentiranom tehnologijom sporog otpuštanja, propolisu te fermentiranom medu od timijana koji zajedno čine čuda za našu kožu. Anti-age učinak, iznimna hidratacija, ublažavanje iritacija, vraćanje tonusa koži, posvjetljivanje hiperpigmentacija – ovo su samo neki od učinaka koje možete pronaći u predivnim teksturama i mirisima Queen Bee linije koju smo imali priliku sami osjetiti na svojoj koži.

 | Autor: Apivita Apivita

APIVITINA pčelica – edukatorica Renata nam je demonstrirala i poseban način na koji se Queen Bee umasirava u lice zbog kojeg smo se zaista osjećale poput pravih matica! Pored predivnih tekstura Queen Bee linije, imale smo priliku vidjeti uživo sve aktivne sastojke – matičnu mliječ u tekućem i jelly obliku, propolis u smoli i u tekućem obliku te mirisne žive grmove timijana kojeg APIVITA pčelice oprašuju kako bi kreirale med od timijana koji se nalazi u Queen Bee proizvodima.

No, kao i uvijek do sada, APIVITA pomiče sve granice te je sam interijer APIVITA Experience Store-a zaista opravdao taj naziv! U ovom raju usred gužve glavnog grada dočekala nas je eksplozija doživljaja – od samog ulaza, naša čula su bila potaknuta blendom mirisa timijana i meda koji se širio iz izloženih saća iz kojih je tekao med i živih grmova timijana, a miris je bio potpomognut divnim zvukovima violine. 

 | Autor: Apivita Apivita

Osjetilo okusa su nam potaknuli fantastičnim okusima slatkih domaćih kolača – također tematike meda – medenih pita i košnica, slanim mediteranskim zalogajima, a apsolutni hit među svim uzvanicima je bio grčki jogurt uz koji smo dobili topping APIVITA meda od timijana koji je bio božanstven. Za okrijepu smo posegnuli za jedinstvenim okusom APIVITA sokova koje je posebno za APIVITU kreirala Anita iz Green On-a. Preslatko pakiranje fantastičnog prirodnog soka napravljenog od jabuke, limete, mente i sveprisutnog meda je bila definitivna točka na i svakog detalja na kojeg je ovaj tim itekako pazio.

Uz ovakvu atmosferu i brojne uzvanike iz javnog života – upoznavanje s APIVITA novitetima i druženje u ugodnoj, toploj i friendly atmosferi je bilo posebno iskustvo. Pogotovo jer su među uzvanicima bile brojne magistre od kojih smo saznali brojne trikove za njegu kože iznutra.

 | Autor: Apivita Apivita

Svima daleko najdraži “touch” je bio timijan kojeg su svi uzvanici dobili na poklon uz itekako bitan SPF iz APIVITA Bee Sun Safe linije o kojemu ćete imati priliku čuti uskoro više!

Želimo poslati jedno veliko hvala APIVITA timu koji nam je olakšao ovaj utorak i podigao svijest o pčelicama i slavlju njihovog tjedna.

Photo: Apivita