Beauty 16. prosinca 2016.

Antonija Stupar u božićnoj čaroliji Salona Franić i Žane Kožul

Srećko Rundić.

Poznati frizer i make up artistica predstavljaju predivnu beauty blagdansku priču

Bliže se Božić i Nova godina, oni posebni dani kada svi želimo zabljesnuti svojim izgledom. Iz tog razloga, ovih blagdana spojili su se jedan od najboljih domaćih salona, Salon Franić i Žana Kožul, jedna od najtraženijih i najboljih make up artistica u Hrvatskoj. Božićna čarolija koju donose nudi pet najboljih beauty look-ova prikladnih za razna blagdanska druženja. Svaki look koji predstavljaju čaroban je na svoj način, a kako izgledaju dočarala je Antonija Stupar Jurkin, zaštitno lice ove predivne beauty blagdanske priče. 

Ženama je uvijek vječita dilema kako se našminkati i koju frizuru napraviti za božićno druženje, blagdanske tulume ili novogodišnju noć. Nakon mnogih upita klijentica, Zvonimir Franić, vlasnik Salona Franić, i Žana Kožul odlučili su napraviti blagdansku kampanju kako bi predstavili svojih top pet beauty look-ova idealnih za navedene prigode. Prelijepa Antonija Stupar Jurkin savršeno predstavlja te novogodišnje trendove, jer svaki od tih pet beauty-a nosi na svoj način.

„Obožavam blagdane i sve što donose, lampice, veselje, svečanosti.. S jedne strane predivno razdoblje u jednom trenu postaje prava 'muka' za nas žene. Nakon što napokon izaberemo što ćemo obući, kreću dileme oko šminke i frizure. Ali zato su tu Žana i Zvone, spas za nas žene. Kroz godine, Zvone je naučio izvući najbolje iz moje kose i zahvaljujući njemu kosa mi je jedan od zaštitnih znakova. A spoj Zvoninih frizura i Žaninog make upa prava je božićna čarolija“, s veseljem objašnjava Antonija Stupar Jurkin.

Zvonimir Franić osobno nije obožavatelj pretjerano složenih frizura. Polazeći od mišljenja da se Nova godina treba dočekati glamurozno, a opet ležerno, odlučio se za kose koje su u pokretu, a samo jedan look sadržava skroz podignutu kosu, kako bi i ljubitelji punđi došli na svoje. „Volumen i prelomljena kosa apsolutni su must have za ovu Novu godinu. Da li je kosa podignuta, valovita, začešljanja u stranu ili pak prema natrag, ono što je najbitnije je da se žena osjeća dobro s tim što nosi“, pojašnjava Zvonimir.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Lagano valovitu kosu u pokretu u prvom look-u Žana Kožul izvrsno nadopunjava toplim brončanim look-om s naglaskom na očima. Ovaj look je sam po sebi prigodan za božićne domjenke ili svakodnevne prigode koje zahtjevaju dašak glamura. Drugi look je klasičan i ženstven večernji look s inspiracijom na 50-te, a uz visoko podignutu kosu u punđu, savršen je izbor za badnju večer.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

U trećem look-u izražavanjem trepavica dobiva se zanosan pogled, a usne boje mesa naglašavaju putenost žene. Tople konture povezuju look u cjelinu, a uz valovitu kosu Žanina su preporuka za novogodišnju noć i druge večernje prigode.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić
Četvrti prijedlog donosi hladan vamp look uz kosu začešljanu u stranu, idealan za ambicioznu ženu koja se ne boji igrati bojama.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

U posljednjem prijedlogu naglasak je na jače konture, gliter i duple trepavice uz kosu potpuno začešljanu prema natrag te lagano prelomljenu. Ovom trendy look-u češće se priklanjaju mlađe generacije, no ne isključuje ni poneku odvažnu, zreliju ženu, također preporuka Žane i Zvonimira za novogodišnju večer.

 | Autor: Srećko Rundić Srećko Rundić

Komentari 0