Beauty

Ana Rucner: Isprobala sam mikropigmentaciju usana i...

...prezadovoljna sam! Lijepa čelistica za miss7 otkriva svoje iskustvo s inovativnim tretmanom za usne

Zamisli da se ujutro probudiš s jarko crvenim usnicama - a da boja nije posvuda po jastučnici?! Moguće je i to uz tretman permanentnog make-upa, ali ne onakvog kakvog smo naviknuli viđati. Ovo o čemu pričamo izgleda kao da si nanijela pravi ruž (okej, ne mora biti jarko crveni, on može biti i nude ili u bilo kojoj nijansi koju odabereš, ali nismo mogli odoljeti zamisliti sebe s tom bojom) i on ostaje na svom mjestu tri do pet godina. Tretman mikropigmentacije usnica isprobala je i čelistica Ana Rucner odabravši svježu i nježniju crvenu nijansu, i evo kakvo je njezino iskustvo:"Jako sam zadovoljna, kako i ne bih kad se svako jutro budim izgledajući totalno fresh. Nisam htjela neku jarku boju, već svježu nijansu i pogotovo mi je bilo važno da izgleda dosta prirodno i da dobijem lijepi rub usnice".

 | Autor: Angelore Angelore

Naravno, nas je zanimalo je li tretman koji mikro-iglicama unosi boju u kožu bolan, što je Ana zanijekala i rekla da uopće nije osjetila bol, ni za vrijeme tretmana, a ni u danima nakon njega: "Treba samo prvi tjedan nakon tretmana malo češće nanositi balzam na usnice jer se tada koža ljušti i to je sve".
Za novu svježinu Aninih usana zaslužna je Lorena Rušin, vlasnica Angelorea, ekskluzivnog zastupnika LONG-TIME-LINER® Conture® Make-upa, brenda koji već 30 godina bavi permanentnim make-upom i ona nam je objasnila proces:
"Prvo biramo boju iz palete koja uključuje tonove od onih prirodnih pa sve do najmodernijih nijansi koje se prilagođavaju tenu klijentice. Zatim  iscrtavamo usne te započinjemo mikropigmentiranje iglicama. LONG-TIME-LINER® Conture® Make up metoda uz pomoć “full-lip-shading” tehnike pigmentira dvije trećine usnica i kao rezultat su pune i savršno oblikovane usne u odabranoj nijansi. I ne brinite, postupak ne boli jer na usne nanosimo anestetik".
 | Autor: Angelore Angelore
U početku se rade dva do tri inicijalna tretmana u razmaku nekoliko tjedana, a učinak traje od tri do pet godina. Osim usnica, ovom metodom se mogu urediti i obrve, ali i 'povući' crta na kapku, a Long Time Liner pigmenti su mineralnog i organskog podrijetla, proizvedeni u njemačkim laboratorijima i podliježu najstrožim zakonodavnim propisima EU. Visoko su sigurni za ljudsko zdravlje te se s kožom stapaju veoma prirodno, puderasto i ne izazivaju alergijske reakcije. Sigurno te sad i zanima cijena - tretman usana stoji 4 800 kuna, a refresh, kad jednom dođe vrijeme za njega, 2500.
 | Autor: Angelore Angelore

 

Photo: Angelore

Komentari 0