Beauty

Ana Radišić: zaljubila sam se u parfeme kao dijete

Voditeljica obožava parfeme i oni su dio njezine osobnosti. Što o njoj govore; je li Ana seks bomba ili nježni cvijet?

Ana Radišić jedna je od onih žena koje su uvijek prekrasno uređene: skladno je odjevena, ima odličan make up, uvijek s frizurom, a ne zaboravlja ni na parfem. U neke se zaljubila još u srednjoškolskim danima, nekima je vjerna godimama, neke obožava gotovo fanatično. Ana kaže da su parfemi za nju odraz karaktera i signature neke osobe. Upitali smo je da nam izdvoji tri parfema koja imaju posebno mjesto u njezinom srcu.

 

Objavu dijeli Ana Radisic (@anaradisic)

"Veliki sam zaljubljenik u parfeme i od malih nogu i oni dječji, s Disneyevim junacima, bili su mi najdraži poklon. I danas su također. Obožavam ih imati na polici, dobivati, te uživati u njima. Mislim da su na neki način odraz karaktera, svakako su signature osobe. Osobno su mi najdraži oni nježni, puderastih tonova koji me podsjećaju na čistoću", pojasnila nam je Ana.

1. Victoria's Secret "Bombshell" - 410,84 kn (Victoriassecret.com)

"Trenutno koristim Victoria's Secret "Bombshell" i na sve načine, redovito ga prijateljima naručujem jer ga nažalost ne mogu nabaviti kod nas, a divan mi je, razigran i ugodan!"

 

Objavu dijeli Ana Radisic (@anaradisic)

2. Chloe "Chloe" - 499 kn (Douglas)

"Svojim signature parfemom smatram Chloe; koristim ga godinama i iskreno mislim da iz moje mode nije niti će ikada izaći!"

3. Dior "Addict2" - 445 kn (Strawberrynet.com)

"Zaljubila sam se u njega u srednjoškolskim danima i obožavala ga! Dugo sam ga koristila, dan danas kad ga osjetim na nekome odmah me podsjeti na to razdoblje."  | Autor: miss7 miss7

Photo: Anto Magzan/ PIXSELL

Komentari 0