Beauty 25. studenoga 2015.

Amway predstavio novi ARTISTRY Color beauty kvartet

1/8

ARTISTRY™ Color asortiman od ove je zime bogatiji za četiri nova make-up proizvoda koji omogućuju rezultate jednake onima koje bi ostvario profesionalni vizažist. Novi luksuzni Amwayev beauty kvartet čine njegujući primer za ujednačavanje kože, puder u prahu za usavršavanje kože, svilenkasti puder u kamenu u univerzalnoj nijansi i revolucionarna automatska olovka za usne koja omogućuje iscrtavanje jasnih i preciznih linija. Ujedinjeni, pružaju cjelodnevno savršenstvo, blistavost i ujednačenost kože te meke usne u raskošnim i trendi bojama.

Novi aduti iz ARTISTRY EXACT FIT™ kolekcije

ARTISTRY EXACT FIT™by Amway njegujući primer za ujednačavanje kože - prozračna formula ovog balzama za lice utrostručuje blagodati za kožu: hidratizira ju kako bi bila meka i podatna, daje besprijekoran izgled te ju priprema za nanošenje pudera čime produljuje i njegovu postojanost. Za još prirodniji izgled, može se nositi i samostalno jer trenutačno uljepšava kožu i prekriva vidljive pore i akne. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu.

 | Autor:

ARTISTRY EXACT FIT™ by Amway puder u prahu za usavršavanje kože  - luksuzni, svilenkasti puder u prahu koji oponaša prirodni izgled kože. Bez obzira nanosi li se samostalno ili kao nadogradnja tekućem puderu koža izgleda savršeno i blistavo. Njegova revolucionarna formula nježno reflektira svjetlost i matira kožu dok je istovremeno nevidljiv što je idealno za prirodni look. Prikladan je za sve tipove kože, uključujući i onu osjetljivu, a dolazi u samo dvije nijanse koje su prilagodljive čitavom rasponu nijansi kože.

 | Autor:

ARTISTRY EXACT FIT™ by Amway prozračni puder u kamenu – predstavljen je prošle godine u 8 nijansi dok ove godine stiže u prozirnoj, univerzalnoj nijansi koja uz pomoć raskošne, svilenkaste formule oponaša prirodni izgled kože i prilagođava se svim nijansama kože. Mješavina tahićanskih bisera i optičkih prizmi kontrolira sjaj kože i čini puder prikladnim za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu. Dolazi u unaprijeđenom, luksuznom i kompaktnom pakiranju sa spužvicom za nanošenje. Kutijica se kupuje jednokratno te se nakon što se potroši, puder u kamenu može kupiti kao punjenje.

 | Autor:

Za savršeno oblikovane i iscrtane usne

ARTISTRY™ by Amway automatska olovka za usne – za oblikovanje, iscrtavanje i bojenje usana poput profesionalnog vizažista. Ova olovka omogućuje iscrtavanje precizne linije i sprječava razmazivanje i prelijevanje ruža preko rubova usana. Dugotrajna formula s vitaminom E ne isušuje usne. Sustav za punjenje sastoji se od sastavnog dijela/držača (prodaje se odvojeno) i punjenja koje dolazi u tri atraktivne nijanse.

Više slika pogledaj u galeriji...

Komentari 0