Beauty

Alen Abramović iz "Života na vagi" ima svoj parfem, ACO- Change. Tko je još lansirao novi beauty proizvod?

  • Alen Abramović zaronio je u poslovne vode i napravio vlastiti parfem pod nazivom "ACO- Change"
  • Pobjednik showa "Života na vagi" tako se pridružio svjetskim zvijezdama koje su ovog proljeća lansirale nove beauty proizvode i linije
  • Evo Alena u društvu Jennifer Lopez, Hailey Bieber i Victorije Beckham

Alen Abramović "ACO- Change"

Pobjednika treće sezone "Život na vagi" sada možemo vidjeti kao pravog poslovnog čovjeka koji je osmislio svoj prvi, nadajmo se ne i posljednji parfem. Naime, ljudi iz Hrvatske parfemske kuće pozvali su ga i predložili mu da da napravi vlastiti parfem. Nakon što je isprobao razne mirise on je odlučio da njegov parfem bude uniseks, pošto njegov Instagram profil prati više žena nego muškaraca. Naziv parfema je ACO-Change što je kratica za 'Ageless', 'Classy' i 'Original'.

 | Autor: instagram@justinemarjan instagram@justinemarjan  Osim natjecatelja "Života na vagi" ovih dana čitali smo i o beauty poduzetnicima sa svjetskog zvjezdanog neba: Jennifer Lopez, Victoria Beckham i Hailey Bieber, neke po prvi put, neke ponovno koriste svoje ime u svijetu ljepote. J.Lo lansirala je novu liniju za njegu kože, a Beckham i Bieber lansiraju svoju prvu liniju šminke. 

Jennifer Lopez "Inglot" i novo "Skin care"

Osim već poznate makeup kolekcije Inglot koja sadrži bronzerr, maskarr, umjetne trepavice, ruževe, rumenila i sjenila za oči, Lopez za ovu godinu najjavljuje novu liniju za njegu kože. Izjavila je kako želi da to bude nešto što obuhvaća sve stvari koje je naučila o njezi kože i sve tajne trikove koje zna. "I nema nikakve veze sa iglama jer mi ne trebaju. Bit će to nešto što će uspjeti." rekla je Jennifer.

 | Autor: instagram @jlo instagram @jlo

Victoria Beckham Beauty

Victoria Beckhem najvila je svoj novi brend "Victoria Beckhem Beauty" i izjavila: " Želim voditi brigu o ženama iznutra i izvana, pružajući im nezaobilazne predmete kao što su šminka, njega kože, mirisi i wellness koji osjećam da trebam ja , a i svaka žena u svom životu." Njezina kozmetika prodavati će se na stranici Victoriabeckham.com, cijene još nisu poznate. Victoria želi znati koji su to proizvodi potrebni ženama, što im nedostaje u svijetu kozmetike te probati sama napraviti te proizvode kako bi zadovoljila žene i stavila osmijeh na njihovo lice.

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

Novo! Hailey Bieber " Bieber beauty"

Hailey Bieber je već puno puta surađivala s raznim svjetski poznatim kozmetičkim brendovima, a sada pokreće vlastiti brend pod nazivom "Bieber beauty". Prije nekoliko dana zaštitila je ime svoga brenda na širokom kozmetičkom području od preparata za kosu, šminke pa sve do parfema. Sada jedino što nas zanima jest to hoće li se nastaviti baviti manekenstvom ili će se skroz prepustiti svojoj novoj make up kolekciji.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: instagram@justinemarjan

Komentari 0