Beauty

Ako ti je džin tonik omiljeno piće, ova 3 parfema s džin tonik notama ćeš obožavati

  • Posljednjih godina razvio se trend nošenja mirisa koji podsjećaju na popularne koktele - na kraju krajeva, u svijetu mirisa nikad nije dosadno
  • Džin tonik parfemi savršen su izbor za sve koji traže osvježavajući i okrepljujući miris
  • Ova 3 parfema inspirirani su džin tonikom i osiguravaju okrepljujući osjećaj svježine u svakodnevnom životu - živjela!

Volimo originalne kombinacije mirisa, a kad smo pronašle parfeme s mirisom džin tonika, morale smo malo podrobnije istražiti o čemu je riječ. Naravno, nećemo prskati čisti džin tonik na kožu - više volimo parfeme koji podsjećaju na svježi, voćni miris te odišu ljetnim opuštajućim vibrama. Tako su, inspirirani rastućom popularnošću parfema s mirisom koktela, parfumeri počeli stvarati mirise koji dočaravaju svježe, citrusne i poletne note džin tonika. Ovi parfemi nude jedinstvenu alternativu klasičnim cvjetnim ili citrusnim mirisima.

Infusion de Gingembre Eau de Parfum, Prada

Ovaj parfem iz Prade je prekrasna kombinacija svježeg đumbira i aromatičnog limuna. Podsjeća na osvježavajući okus džin tonika i daje okrepljujući osjećaj. Parfem također ima drvenastu osnovnu notu koja mu daje elegantnu i senzualnu dubinu. Savršen je za ljeto i učinit će da se osjećaš kao da uživaš na osunčanoj terasi. 

 | Autor: PR PR foto: PR, Infusion de Gingembre Eau de Parfum, Prada, cijena: 166,40 eura

Voyage d’Hermès Eau de Toilette, Hermès

Ova Hermèsova kreacija doista je putovanje za osjetila. Kombinira svježu notu limete s aromatičnim bobicama smreke kako bi stvorio miris koji podsjeća na klasični džin tonik. Parfem također ima suptilnu notu začina u visokim notama, što mu daje sofisticiranu i elegantnu kvalitetu. Riječ je o svestranom mirisu koji se može nositi i tijekom dana i navečer.

 | Autor: PR PR Foto: PR, Voyage d’Hermès Eau de Toilette, Hermès, cijena: 149,99 eura

Možda vas zanima Mliječni parfemi: 9 mirisa sa slatkim, gurmanskim, ali profinjenim notama koji će te oduševiti Rubrika Beauty Beauty

004 Eau de Parfum, Bon Parfumeur

Ovaj miris iz Bon Parfumeura je moderna interpretacija džin tonika. Kombinira svježu notu citrusnog voća u gornjoj noti sa začinjenim bobicama borovice i daškom mente. Rezultat je osvježavajući i okrepljujući miris savršen za ljeto. Parfem također ima drvenastu baznu notu koja mu daje toplu i senzualnu dubinu. To je suvremeni miris koji utjelovljuje individualnost i stil.

 | Autor: PR PR Foto: PR, 004 Eau de Parfum, Bon Parfumeur, cijena: 110,00 eura

Popularni sastojci parfema s mirisom džin tonika

Glavni sastojci džin tonik parfema su bobice borovice i agrumi. Plodovi borovice (kleke) daju mirisu aromatičnu i začinsku notu, dok citrusi poput limete i grejpa daju osvježavajuću kvalitetu. Ostali sastojci mogu varirati ovisno o proizvođaču parfema, ali ove dvije komponente su ključne te čine prepoznatljivi miris džin tonika.

Kome odgovara džin tonik parfem?

Džin tonik parfem odgovara osobama koje traže osvježavajući i okrepljujući miris. Idealan je za one koji vole svježe i citrusne mirise i traže alternativu klasičnim cvjetnim ili citrusnim mirisima. Ovaj miris osobito je prikladan za ljeto i prijelazno razdoblje prema jeseni jer djeluje rashlađujuće i pruža osjećaj uživanja u osvježavajućem koktelu za vrijeme toplog sunčanog dana. Odgovara osobama koje imaju pozitivnu i živahnu karizmu. 

 | Autor: PR PR Foto: PR, 004 Eau de Parfum, Bon Parfumeur

Možda vas zanima Bestselling parfem Missing Person očarao je #PerfumeTok, a sada je dostupan i kao ulje za tijelo Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ineswitherspoon

Komentari 0