Beauty

Ako si propustila priliku osvojiti ovaj bogati dm paket, sada ti pružamo drugu šansu!

  • Nedavno je započeo naš Value4Money: beauty natječaj koji ti pruža uvid u novitete u beauty svijetu, ali i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada
  • Okušaj sreću tako što ćeš ovdje glasati za jedan proizvod iz svake kategorije i na kraju odgovoriti na zadano pitanje
  • Danas ti poklanjamo bogati dm poklon paket prepun genijalnih beauty proizvoda s potpisom brendova Balea i alverde

Ako si zadnji put propustila priliku osvojiti dm poklon paket u sklopu našeg Value4Money: beauty natječaja, ništa ne brini - danas ti pružamo još jednu priliku za to! Sve što tražimo od tebe je da glasaš za svoj beauty favorit u svim ponuđenim kategorijama i potom odgovoriš na kratko pitanje. Nije tako teško, zar ne?

Kada vidiš o čega se sastoji dm-ov poklon paket, odmah ćeš poželjeti sudjelovati u nagradnom natječaju. U paketu te očekuje šest proizvoda za njegu kože i kose: Balea Silberglanz šampon za sijedu i izbijeljenu kosu (250ml), Balea sprej za zaštitu kose od topline (200 ml), Balea serum s vitaminom C (30 ml), alverde NATURKOSMETIK Hydro hidratantni roll on za područje oko očiju (20 ml), Balea uljni balzam za tijelo (200 ml) i Balea dnevna krema Beauty Collagen (50ml).

 | Autor: Promo Promo

Balea Silberglanz šampon za sijedu i izbijeljenu kosu

Osim dobrog frizera i kvalitetne boje za kosu, posebno je važan šampon kojim tretirate svoje obojane plave uvojke. Balea Professional Silberglanz šampon za sijedu i izbijeljenu kosu s UV zaštitom i provitaminom B5 idealan je odabir. Posebni pigmenti pružaju kosi neodoljiv srebrnkasti sjaj i ublažavaju neželjene žute tonove. Blaga formula s keratinom i ekstraktom različka njeguje vlasište i kosu. 

Balea sprej za zaštitu kose od topline

Sve one dame koje često svoju kosu izlažu toplini, bilo da je uvijaju, peglaju ili samo feniraju, trebale bi biti svjesne koliko to može biti štetno za kosu, odnosno da je kosu prije izlaganja toplini potrebno obavezno zaštititi. Balea sprej za zaštitu kose od topline s posebnom 2-faznom recepturom pokazao se kao odličan zaštitnik kose. Štiti kosu za vrijeme feniranja, peglanja i oblikovanja figarom te djeluje na temperaturama do 220 stupnjeva Celzijusa. Sadržana ulja te hidrolizirani protein riže osiguravaju kosi mekoću i sjaj te je vaša kosa savršeno zaštićena od oštećenja i pucanja uzrokovanih djelovanjem topline, što je ujedno najčešći problem stiliziranja kose pri visokim temperaturama.

Balea serum s vitaminom C

Kao što i sam naziv kaže, Balea serum s vitaminom C je nježan serum za lice s visokoaktivnim vitaminom C - snažnim antioksidansom koji neutralizira slobodne radikale na koži i usporava starenje kože. Zaglađuje bore i sitne linije i vidljivo ujednačuje izgled kože. Osim što štiti kožu od štetnih utjecaja, snažna i pomno osmišljena formula intenzivno hidratizira kožu. 

 | Autor: Promo Promo

alverde NATURKOSMETIK Hydro hidratantni roll on za područje oko očiju

Umorne i natečene oči stvar su prošlosti uz alverdeNATURKOSMETIK Hydro hidratantni roll-on za područje oko očiju. Zahvaljujući roll-on pakiranju vrlo je jednostavan i praktičan za korištenje, a ono što još više oduševljava je njegov sastav. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, vodom ledenjaka i morskim algama i intenzivno hidratizira područje oko očiju. Masažna kuglica hladi, ublažava otečenost i osigurava lako nanošenje formule. Brzo se upija i ne masti kožu, a važno je napomenuti i da je podnošljivost za oči dermatološki potvrđena. 

Balea uljni balzam za tijelo

Ukoliko si u potrazi za nježnim balzamom za tijelo za svakodnevnu upotrebu, vrijeme je da upoznaš Balea uljni balzam za tijelo. Intenzivno njeguje jako suhu kožu, a njegova tajna krije se u njegovoj formuli s 40% ulja. Spoj bademovog, sojinog i suncokretovog ulja čini kožu svilenkasto mekom i glatkom, dugotrajno ju hidratizira i štiti od isušivanja. Nježna, veganska formula, ugodan miris, ali i pristupačna cijena glavni su razlozi zašto je ovaj balzam toliko tražen.

Balea dnevna krema Beauty Collagen

Jutarnja rutina alfa je i omega svježeg i odličnog početka dana. Balea dnevna krema Beauty Collagen s efektom zaglađivanja i zaštitnim faktorom 15 savršeno priprema kožu za nadolazeći dan te je idealna za njegu kože nakon četrdesete. Hranjivi njegujući kompleks s kolagen boosterom i kolagenom iz bagrema poboljšavaju izgled kože. Nakon korištenja Baleine dnevne kreme primijetit ćeš da su bore i sitne linije zaglađene, a elastičnost kože znatno poboljšana. Osim toga, krema intenzivno hidratizira kožu, zbog čega ćeš imati svjež i ugodan osjećaj tijekom dana.

Nemoj propustiti priliku osvojiti ovaj bogati poklon paket - odaberi beauty favorita u svim ponuđenim kategorijama ovdje i potom odgovori na nagradno pitanje. Sretno!

Photo: Promo

Komentari 0