Beauty

Ah, ta Kim: Puder na ušima, 'ombre' obrve i drugi beauty trikovi reality zvijezde

I dok s nekim beauty proizvodima pretjeruje, zvijezda je otkrila da kosu pere tek dva puta tjedno

Iako je jednom prilikom izjavila kako ponekad spava s kompletnom šminkom na licu, to nije jedina neobična beauty navika koju Kim Kardashian ima. Naime, nekoliko je čudnih trikova kojima se ova reality zvijezda služi, a koji, očigledno, uvelike doprinose njezinoj ljepoti.

Pere kosu dva puta tjedno
U intervjuu na svojoj stranici, Kim je nedavno otkrila da kosu pere samo dva puta tjedno, kako je šamponiranje ne bi dodatno isušilo. Evo njezinog recepta: dan nakon što ju isfenira, kosu nosi neobavezno oblikovanu, sljedeći dan je ispegla, a sutradan je veže u zategnuti rep. Tek nakon toga, petog dana, ponovno je vrijeme za pranje kose!

 | Autor: Splash Splash

Podlogu nanosi na cijelo tijelo
Zvuči nevjerojatno, ali istina je! Kimin visažist Mario Devidanović otkrio je da zvijezda nanosi podlogu ne samo na lice, već i na uši, ruke, stopala i noge. Za nas ostale “smrtnice”, Mario preporučuje da puder stavimo “samo” na uši, kako ne bi ispale crvene na fotografijama.


Novi ombre na obrvama
Kimin visažist priznao je i da njezine obrve popunjava dvjema olovkama različitih nijansi kao bi djelovale što nježnije i prirodnije.

 | Autor: Getty Images Getty Images


Jedan eyeliner nije dovoljan!
Naravno, Kim Kardashian ne bi bila to što jest kada u svemu ne bi bila ekstravagantna! Naime, ona na kapke nanosi čak četiri različita eyelinera istovremeno. Zašto? Odgovor zna samo ona!

Photo: Getty Images

Komentari 0