Beauty

Kozmetika Afrodita u povodu 50. rođendana lansirala raskošnu profesionalnu liniju PURE GOLD Divine 24 Ka

  • Na čelu najveće regionalne kozmetičke kuće Kozmetika Afrodita punih je 50 godina njena osnivačica, Danica Zorin Mijošek

  • Ova se priča o ljepoti ispisuje ukorak sa znanošću i prirodom, na samom svjetskom vrhu proizvodnje kozmetičkih preparata

  •  U povodu velike obljetnice, lansirana je linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional

Punih pola stoljeća Kozmetika Afrodita je predana prirodi, ljepoti i kvaliteti. Iz tih vrijednosti je u 50 godina djelovanja stvoreno više od 650 kozmetičkih proizvoda koji su bili ili jesu dijelom života gotovo svake žene i obitelji u regiji, dok se tvrtka nalazi na samom vrhu svjetskih proizvođača kozmetike. Afrodita ne slijedi trendove, nego ih stvara već 50 godina.  Snaga prirode je ono u što je oduvijek vjerovala osnivačica tvrtke - Danica Zorin Mijošek, a tu viziju je i ostvarila. Prirodni sastojci su temelj svih proizvoda, a u vlastitim razvojnim laboratorijima znanstveni tim Kozmetike Afrodita sve omjere u proizvodima dovodi do savršenstva.
 | Autor:

„Priča o nastajanju Kozmetike Afrodita je priča o inovacijama, poslovnoj izvrsnosti, kvaliteti, društvenoj odgovornosti, uspjehu i povjerenju, ali prvenstveno o ljepoti. Ova priča traje 50 godina i ona se ispisuje i dalje: ukorak sa znanošću i uz uski dodir s prirodom. Iznimno sam ponosna što se moja vizija ostvarila. Kozmetika Afrodita je postala ne samo iznimno uspješna kozmetička tvrtka, nego i novi sinonim za ljepotu i vrhunske kozmetičke proizvode čija je kvaliteta besprijekorna“, ističe osnivačica i direktorica tvrtke, Danica Zorin Mijošek.

 | Autor:

Danica Zorin Mijošek

Kozmetika Afrodita je priča koja zapravo započinje od kraja – od korisnika, razumijevanja njihovih želja, potreba i očekivanja. Afroditina priča ima jednostavan cilj, oduševiti i pomoći da se u svojoj koži osjećamo lijepo.

50 godina djelovanja i zlatnu obljetnicu Kozmetika Afrodita obilježava ekskluzivno: raskošnom linijom za njegu kože PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional. Linija je obogaćena čistim česticama zlata koje na kožu djeluju iznimno poticajno.

 | Autor:

„Zlato je znak uspjeha, metafora izvrsnog, simbol glamura i prestiža koji u punom sjaju kraljuje i na području kozmetike. 50 godina uspjeha, koji je predan ljepoti, obilježavamo na jedini mogući način – zlatnom linijom. Čestice zlata su sinergijski povezane sa sojinim izoflavonima i iznimno visokom koncentracijom dermo-kozmetičkih sastojaka kako bi bitno poboljšali tonus kože i djelovali intenzivnim učinkom na korekcije bora.“, kaže direktorica Afrodita Kozmetike.

 | Autor:

PURE GOLD Divine linija, u kojoj su raskošni LIFTING SERUM i RASKOŠNO ULJE ZA LJEPOTU Afrodita Professional, rezultat je najnovijih dostignuća u znanosti, najboljih 50 i više aktivnih sastojaka i velikog stvaralačkog nadahnuća svih uključenih u proces nastanka linije.

Iako je kozmetika Afrodita omiljeni ženski brend u regiji, oduševljava i muškom linijom te proizvodima za bebe i djecu. Njezini su vrhunski proizvodi testirani u neovisnim svjetskim institucijama u kojima postižu rezultate izvrsnosti. Kozmetika Afrodita je razvila i usavršila i liniju Afrodita Professional koja je namijenjena za stručno korištenje u kozmetičkim salonima, ali i za daljnju njegu kod kuće. Proizvodi namijenjeni za profesionalnu upotrebu koriste se u gotovo 20 tisuća kozmetičkih i wellness salona diljem svijeta.

Ekskluzivna Linija PURE GOLD Divine 24 Ka Afrodita Professional je dostupna u 3 Afrodita beauty&shop centrima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) te u NOVOM Afrodita web shopu. 

Photo: None

Komentari 0