Beauty

A što s kosom?! Donosimo četiri super odgovora na ovo vječno pitanje

Imate dugu kosu i već godinama je nosite na isti način? Vrijeme je za male, ali efektne promjene. Evo nekoliko super savjeta...

Pletenice su idealne za sve koji traže jednostavno rješenje s maksimalnim učinkom. Takozvana  vijenac pletenica već je nekoliko sezona IN, pa tako i ove. Idealna je za dugu, gustu i neposlušnu kosu, a odlično će pristajati uz jednostavan, poslovni look.

 | Autor: arhiva arhiva
Otkačenija varijanta i ne toliko formalna verzija frizure s pletenicama je ona koja se plete cijelom dužinom kose i u pravilnim razmacima. Ova frizura je idealna za mladenački i opušten stil kao i za odlazak na festivale jer nekoliko dana nemate brige s kosom!

 | Autor: arhiva arhiva
Valovi nikada neće izaći iz mode! Koliko god se stilisti trudili, žene vole taj romantičan izgled koji se postiže upravo ovom frizurom. Može se nositi u svim prilikama, a lagano ih je napraviti i kod kuće uz malo prakse i truda.

 | Autor: arhiva arhiva

Tanke vlasi koje daju izgled rijetke kose idealan su kandidat za valove jer oni daju volumen i efekt punoće kosi.

 | Autor: arhiva arhiva

Punđe su kroz godine dobile više lica, predlažemo da ove sezone nosite njezinu neuredniju i opušteniju verziju. Potrebno je dobro uviti kosu i tek onda je kreativno skupiti u punđu. Ako koji pramen neposlušno pobjegne- još i bolje! Efekt će biti bolji, a vi zadovoljni.   

 | Autor: arhiva arhiva
Poslušajte savjete edukatora iz Arimed učilišta i u trenu transformirajte svoj izgled te dopustite da frizura bude vaš glavni adut.


 

Photo: arhiva

Komentari 0