Beauty

A najluđi beauty trendovi u 2017. bili su...

Kraj je godine i vrijeme da rezimiramo što se sve događalo, pa tako i u svijetu make upa. A ova je godina, čini nam se, donijela najviše ludih pa i apsurdnih beauty trrendova: 2017.je godina jednoroga i jako, jako neobičnih obrva

Bezbrojni selfiji, slastice i bikiniji samo su neke od svakodnevnih privilegija svakog tko se ikad usudio kročiti u svijet Instagrama, a danas je teško povjerovati da itko nije. No, stavimo li naglasak na beauty kategoriju, mislim da se definitivno možemo složiti da je, po pitanju čudnog, ovu godinu stvarno jako teško nadmašiti. Hm, možda da to ipak ne kažemo dvaput?

2016. počela je s konturiranjem, nečim što se brzo ubacilo u dnevnu rutinu obožavateljica make upa. Onda smo se (nažalost) pronašli isprobavajući zloglasni #kyliejennerlipchallenge ne bi li postigli look "napumpanih" usana slavne Kylie Jenner. Ipak, ni to nije bilo toliko neobično nakon što su svojih pet minuta slave dobili dlakavi nokti (??), kristalne usne (kojima praktičnost možda i nije bila najjača strana). 2017. nije bila ništa manje plodna. Štoviše, trendovi koji su obilježili ovu godinu možda su i najneobičniji, a pomalo i zastrašujući. Postavlja se pitanje, može li ih išta nadmašiti?

Ekstenzije za dlake u nosu
Krenuli smo hrabro i ravno u glavu! ... ili točnije, u nos. Ekstenzije za nos?? Ovo apsolutno ludilo nekako je pronašlo svoje mjesto na našem newsfeedu. Zašto? Vjerojatno iz istog razloza zašto su svi poludjeli za obrvama u obliku penisa?

Rano smo naučili da je besmisleno tražiti razloge. Trend koji je započeo stavljanjem lažnih trepavica u nosnice, počeo je s korisnicom @gret_chen_chen, a vrlo se brzo proširio diljem Instagrama jer hej, što čudnije, to bolje.

Obrve s repićem
Da, dobro si pročitala. Posljednji Insta trend stiže kao proizvod vizažistice Mary Jane koja je izjavila kako "ne može podnijeti činjenicu da photoshopirane obrve dobivaju svu pažnju". Pa Mary, nije li ovo malo ironično s obzirom na to da su i ove tvoje photoshopirane obrve brzo postale jedne od njih?

McDonald's obrve
Beauty djevojke diljem interneta svoju su ljubav prema američkom fast food lancu pokazale na poprilično originalan (i pomalo zastrašujuć) način. Možemo li samo reći: "I'm NOT lovin' it?"

 

These brow trends won't stop! #McDonaldsBrows #goldenarches Tag a friend who loves brows (or McDonalds)

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Obrve s razdjeljkom
Sigurno ne nešto što je izvedivo ako ti je uzor za obrve u 90-ima bila Drew Barrymore, ali i ako to možeš napraviti, zašto bi itko želio imati razdjeljak na obrvama vječni je misterij...

Možda vas zanima Fora ili grozomora: novi trend zove se „hair nails“ Rubrika Beauty Beauty

Penis-obrve
Mislila si da je apsurdu s obrvama kraj? Naravno da ne. #instabeauty ne poznaje granice - potvrđeno.  | Autor: priscillastamos/ Twitter priscillastamos/ Twitter
Holografska kosa
Kao stvoreno za sve one koji žele privući svu pozornost u trenutku kad ušetaju u prostoriju. Iskreno, navijamo za ovaj trend.

Cvjetni tuš za oči
Rijetki su trenuci u kojima se svijet beautyja na ovako lijep način spoji sa svijetom umjetnosti i voljeli bi da ih je više jer obožavamo ovaj look! A sad nam samo treba netko s mirnom rukom i super talentom za crtanje i spremni smo osvojiti Instagram...

Korzet pletenice

Pletenice su definitivno zaslužile svoje mjesto na listi najvećih beauty trendova i iako se možemo složiti da je ovaj trend poprilično neobičan, definitivno ga lajkamo!

 

Braided partings make me wannaaa 🙆 Create a corset braid by simply criss-crossing any string in between 2 corn rows as if tying a shoe lace. If the string is thick, you can easily weave it through the corn rows. For finer strings, tie each end to a bobby pin and use the pin to push the string through the braid! I've done this in the past with wider triangle cornrows into a topknot using gold string... if you scroll down you can 👀! . @salontocci Makeup- @jasminelakhesar Inspired by @esthersbraids . ♥Lashes: @hudabeauty @shophudabeauty Lashes in "Jade" ♥Eyes: #hudabeautyrosegoldpalette in "Bae and Suede" + #urbandecay the Nskef Palette 2 ♥Blush: @morphebrushes 9N Blush Palette ♥Highlight and inner corner of the eyes: @anastasiabeverlyhills #Glowkit ♥Lips: @thekatvond in "Witches" ♥Foundation: #Toofaced "Born this Way" liquid foundation in "Golden" ♥Eyeliner: @inglot_cosmetics in 77 ♥Brows: @benefitcosmetics #kabrow in number 4 ♥Contour: @lagirlcosmetics in "Ivory +Creamy beige + Beautiful bronze + @nyxcosmetics Contour Palette . Hair deets: ♥Curling Wand:@bellamihair Hot Rod 32mm Curler . ♥@designmehair Volumizing #puffme Powder Spray ♥ Elastic Metallic silver thread for the Corsette Braid @salontocci #redken5thave #redkencanada #styleyourstory #redkenobsessed #hairgame #torontoblogger

A post shared by Ariba | MILLENNIAL MAMA (@ariba_pervaiz) on

Candy kosa
U trenutku kad smo po prvi put ugledali pastelne nijanse kose, apsolutno smo se zaljubili. Zato nam je simpa i ova nešto šarenija i luđa verzija - pogotovo ako si fan My Little Ponyja.

Nokti po uzoru na jednoroge
Bez sumnje, svi volimo jednoroge pa nam nije bilo teško prihvatiti ovu originalnu manikuru.

Šljokičaste grudi
Ako se sjaji, prihvaćamo! Netko je nekad rekao da je suptilnost seksi, zar ne? Pa, ova ekipa to definitivno nije čula, ali tko je vidio suptilnost pored ovoliko sjaja i glamura. A ovo? Definitivno in za sljedeći ljetni festival.

 

✨GYPSY SHRINE SKI WEAR✨ @pmon6 + @sophieteaart at RISE FESTIVAL ✨ @rise_festival ✨

A post shared by THE GYPSY SHRINE (@thegypsyshrine) on

Bodljikave obrve
Mislila si da smo gotovi s obrvama? Evo što se dogodi kad netko izraz "oštre" shvati previše doslovno. Nadamo se da je ovo prvi i zadnji put.

 

Barbed wire brow

A post shared by @athenapaginton on

Geode u kosi
Inspirirane bogatim bojama u kristalima, duboki tonovi poput onih na draguljima definitivno su prekrasno osvježenje jednako nam dragim svjetlijim, pastelnim sirena-tonovima.

Možda vas zanima Trend: nokti prozirni poput Pepeljugine cipelice Rubrika Beauty Beauty

Svjetlucava guza
Nije nešto za povučene i sramežljive, ali definitivno super način za još više "double-tapova" na račun guze. Još jednom, dobra priprema za buduće festivale u toplom dijelu godine i definitivno dobro vrijeme da počnemo raditi čučnjeve.

 

🌈RAINBOW BOOTY🌈💥❤️💛💚💜All glitter by @thegypsyshrine ✨✨ The beauty @ndrixon 🕶

A post shared by Mia Kennington ♌️ (@thrillsoftomorrow) on

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0