Beauty

9 kultnih beauty proizvoda koji ruše rekorde prodaje

Postoje klasici kojima se volimo vraćati svaki put kad ih potrošimo - ovi proizvodi su vrijedni svake tvoje lipe

Sigurno si čula za proizvode čija se kupnja može mjeriti brojem prodanih primjeraka svake minute (a ponekad i svake sekunde) u svijetu, a milijuni ljudi ne mogu biti u krivu. Možemo ih nazvati kultnim beauty proizvodima koje žene kupuju uvijek nanovo jer odlično performiraju, nikad ne razočaraju i isplati se u njih uložiti novac. Već i kad vidiš da možeš kupiti samo po jedan komad određenog proizvoda (stalno je rasprodan) možeš pretpostaviti da ga se isplati probati. Ovo su neki od tih evergreena kojima vjerno vraćamo - neke si možda već probala, a druge ćeš poželjeti otkriti, a u svakom su slučaju vrijedni tvoje pozornosti.

1. Bare Minerals Original Foundation SPF15 - 177 kn

Vjerovala ili ne, jedan primjerak ovog pudera u prahu proda se svake tri sekunde. Zaista uživa kultni status jer ima odličnu pokrivnu moć, a mineralan je i ne začepljuje pore. U njemu možeš čak i prespavati noć!

2. Elizabeth Arden Advanced Ceramid Capsules Daily Youth Restoring Serum - 655 kn

Diljem svijeta, ove tri kapsule za pomlađivanje prodaju se u jednom satu u čak 10.800 primjeraka  - brojke ne lažu, ovaj anti-age serum je ludo dobar.

3. Liz Earle Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser - 123 kn

Znaš ono kad je proizvod za čišćenje lica toliko dobar da se proda svakih 20 sekundi? Ovaj je jedan od tih. Dolazi u dvije faze, prvo se lice pere gelom, a zatim se čisti krpicom - odtuda mu dolazi i ime.  | Autor: miss7 miss7

4. Yves Saint Laurent Touche Eclat - 299 kn

Postoji li uopće bolji highlighting korektor?! Naime, jedan Touche Eclat proda se svakih 20 sekundi, a kako on posvijetli područje ispod očiju... Rijetko koji može tako.

5. Guerlain Terracotta Bronzing Powder - 360 kn

Guerlainov poznati bronzer obožavan je posebice tijekom ljeta kada ga žene kupuju za zalihe. On se diljem svijeta proda svakih 25 sekundi.

6. Frank Body Original Coffee Scrub - 126 kn

Najpoznatiji piling za tijelo na Instagramu toliko je popularan da ga svakih 40 sekundi netko kupi! Doduše, kofein u njegovom sastavu ima i anti-celulitno djelovanje, pa se ne čudimo.  | Autor: miss7 miss7

7. Bioderma Sensibio H2O - 76 kn

Postoji li micelarna voda toliko blaga da imaš osjećaj da si čišća kad je nosiš nego nakon umivanja? Ova vodica istovremeno čisti i hrani, pa ne čudi kako je kult favorit svih vizažista. Jedna se proda svakih 6 sekundi u svijetu.

8. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate - 300 kn

Čudotvorno Kiehl'sovo noćno ulje - vjerojatno znaš već sve o njemu? Pogodno je za sve tipove kože, hrani i prekrasno miriše... A svake minute nova sretna korisnica ga ponese kući.

9. Tarte Shape Tape Concealer - 192 kn

Izgleda da je kralj svih korektora Shape Tape! Na tržište je došao nedavno, no već je pokorio sve ostale. Ljude oduševljava pokrivnom moći, pa nije ni čudo da se jedan primjerak proda svakih 26 sekundi.   | Autor: miss7 miss7

Photo: Promo

Komentari 0