Beauty

8 last minute beauty setova frendici za pod bor

Bliži se Božić, a ti i dalje nemaš poklon za najdražu žensku osobu (frendica, mama, sestra? i opako paničariš? Diši, pronašli smo cool poklon setove koje možeš direktno staviti pod bor!

Poklon setovi su genijalna stvar - iako ti na pamet vjerojatno prvo padaju gelovi za tuširanje i losioni za tijelo, i make up brendovi izbacuju super poklon setove za blagdane, a izbor je zaista šarolik. Neki su skuplji, a neki pristupačniji, a mi smo u moru poklona, izabrali favorite. P.S. Želiš li da joj pokloni stignu na vrijeme, naruči još danas, a imaš i opciju "next day" pošiljke!

1. Beauty and the Beast Dome Gift Set - 110 kn (Asos.com)

Ne, još uvijek nismo prestare za "Ljepoticu i zvijer". Ovaj paket je u biti genijalna kupola koju kasnije možeš iskoristiti za nešto drugo (ružu, recimo?), a sadrži proizvode s mirisom ruže, točnije gel za tuširanje, losion za tijelo, kremu za ruke i sapun. 

 

 | Autor: miss7 miss7

 

2. L'Occitane Poklon set romantični trešnjin cvijet - 321,04 kn (L'Occitane)

U ovom ružičastom paketiću nalaze se balzam za usne, gel za tuširanje/kupka i losion za tijelo s već dobro poznatim L'Occitane mirisom trešnjina cvijeta. Romantičarke će teško odoljeti!

3. PIXI Best of Bright Kit - 172 kn (Cultbeauty.com)

U ovom setu nalaze se Pixijevi bestselleri koji garantiraju glow! To su čistač za lice, maska i tonik u luksuznom sample sizeu po 15 i 30 ml. Ovo je za frendicu koja ima problema s teksturom lica, te za onu kojoj nijedan highlighter nije dovoljno jak - pa treba i glow iznutra.  | Autor: miss7 miss7

4. NYX #Glittergoals Kit - 130 kn (Cultbeauty.com)

Ovaj paket je tri šljokica za lice i tijelo uz ljepilo - dakle, idealno za blagdane! Ovo će, vjerujem, odgovarati većini tvojih frendica - jer tko ne voli šljokice?!

5. Zoella Snowella A Winter Soirée Gift Set - 109 kn (Feelunique.com)

Preslatki duo za frendicu opsjednutu snijegom; Krema za ruke je must have za hladne dane, a uz kozmetičku torbicu dolazi i mali roll-on parfem.   | Autor: miss7 miss7

6. GLAMGLOW SUPERMUD® Gift Set - 381 kn (Feelunique.com)

Kome god da ovo pokloniš, imat će maski za sljedećih nekoliko mjeseci! Možda najpoznatije blatne maske na svijetu u ovom paketu dolaze u originalnom i deluxe mini pakiranjima, a sadrže legendarnu masku s blatom, masku za hidrataciju, masku za pomlađivanje i masku za zatezanje kože koja je peel of!

7. Starskin #Maskboss Gift Book - 165 kn (Asos.com)

Još jedna stvarčica za ljubiteljicu maski, no ovaj puta za onu koja stavlja i sheet maske, pa i maske na usnice. Ovaj set sadrži 7 čudesnih maski za lice i idealan je za koristiti, recimo u periodu poslije nove godine kad smo svi u fazi detoxa.  | Autor: miss7 miss7

8. Rituals The Ritual of Sakura - Relaxing Treat 2017 gift set - 149 kn (Douglas)

Ovaj prekrasan poklon paket savršen je dar za prijatelja ili člana obitelji ili za ugađanje sebi! Sadrži tuš pjenu, ulje za tuširanje, piling za tijelo i kremu za tijelo. S ovim svježim i revitaliziranim proizvodima svaki dan kreirati ćete trenutak sreće jer i fantastično mirišu!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp


Možda vas zanima Video: Pitali smo poznate dečke što žele pod bor Rubrika Stars Stars
Photo: miss7

Komentari 0