Beauty

8 frizura koje možeš napraviti u 60 sekundi

Mini makeoveri koji život znače - ovi savjeti mogli bi dobro doći svakoj djevojci kojoj je dosadila njena stara frizura (a ne ipak želi drastične promjene)

Ako si poput nas, vjerojatno si se bezbroj puta pronašla u situaciji u kojoj ne znaš što napraviti s kosom. Prvenstveno jer si se navikla nositi je na jednak način, a zatim i jer ti nedostaje ideja. Srećom, hrpetina cura bavi se DIY projektima i uskače nam u pomoć - donosimo best of njihovih ideja. Prouči ih u nastavku!

1. Bandana

Zaveži niski rep, ali potrudi se da ostane ležeran, a zatim oko gumice zaveži bandanu u čvor. Bilo da je riječ o klasičnoj crvenoj, crnoj, bijeloj ili tamnoplavoj, već one će dati odličan akcent outfitu. 

2. Ukosnice

Umjesto da ih koristiš samo za pričvršćivanje frizure, izloži ih u maniri najljepšeg obruča ili kopče. Ukosnice poredane jedna do druge imaju vrlo cool retro efekt kojemu danas rijetko odolijevaju urbane djevojke, ali i šire.

3. Veliki obruč

Pusti kosu da se osuši na zraku i ukrasi je samo velikim obručem. Spoj prirodnosti i atraktivnog detalja u kosi dat će poseban allure tvom stylingu.  | Autor: miss7 miss7

4. Neuredna punđa

Djevojke se slažu da je najteže napraviti neurednu punđu, da izgleda totalno opušteno i spontano, ali ključ je upravo u tome. Samo je zaveži i pusti! Leti li ti previše pramenova oko glave, uhvati ih ukosnicama.

5. Elastična traka

Napravi totalno cool rep tako što ćeš svezati zalizani niski rep i zatim ga omotati što dužom elastičnom trakom. Igraj se bojama tako da ih možeš spojiti s outfitom.

6. Kopčice

Napravi polupodignutu frizuru tako da digneš polovicu kose u rep ili od jednoga dijela ispleteš pletenicu, a zatim se igraj kopčicama. Iznenadit ćeš se kakvih sve kopčica ima na tržištu, pa izaberi najzabavnije i njima podigni ovaj jednostavan look!  | Autor: miss7 miss7

7. Twist

Umjesto klasične pletenice napravi twist pletenicu koja će mamiti poglede. Prvo zaveži visoki zalizani konjski rep, a onda ga podijeli na dva jednaka dijela. Zatim motaj pramen oko pramena i učvrsti kraj pletenice čvrstom gumicom.

8. Marama

U maniri urbane gusarice zaveži atraktivnu maramu oko glave. Ova jednostavna frizura izvrsna je za bed hair days ili bilo koje druge situacije kada ne želite da vam kosa bude u prvom planu.  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0