Beauty
7 uvjeta koji čine dobru vezu 7 uvjeta koji čine dobru vezu 7 uvjeta koji čine dobru vezu

7 uvjeta koji čine dobru vezu

Što opisuje dobru vezu? Činjenica da je ona dobra za obje strane.

Nitko nije savršen, no u mogućnosti smo stvoriti super cool parove. Kako to postići? Evo sedam jednostavnih pravila koja trebate zapamtiti kako biste tvorili dobar duo.

Ono što nas spaja, ali i razdvaja je svakodnevni život. Zadovoljstva koja dijelimo, trenutci koje provodimo zajedno, ali i nesuglasice i male svađe svakodnevna su pojava. Dobra veza je kao dobar parfem. Sve note dobro se slažu, čak i ako su suprotne. Komplementiraju si i tvore savršen miris. Što je još bitno?

1. Komunikacija

Komunikacija je baza svake dobre veze! Ako se ne možete dogovoriti, pokušajte pronaći rješenje, samo nemojte šutiti! Istina je da je teško pronaći kompromis, ali nekada jedna strana dobije više od druge. Recite ako mislite da nešto ne valja, ne očekujte od partnera da pogađa. Bolje se posvađati nego šutiti. To će vam dati priliku da pronađete dogovor, ali i pomirite se!

2. Vrijeme koje provodite sami

Početkom veze ovo uzimamo zdravo za gotovo, ali onda dođu djeca ili posao zauzima previše vremena, pa se dogodi da ne možete pronaći vremena samo za vas dvoje.

 | Autor: Avon Avon

3. Vrijeme samo za vas

Čak i najbolji parovi trebaju pauzu jedno od drugoga. Ne trebate uvijek biti skupa. Ako vaš muž voli nogomet, a vama je to dosadno, onda pustite da uživa u svom slobodnom vremenu bez da budete ljubomorni i pronađite svoju strast.

4. Intima i briga

Seks nije sve. Svakodnevna briga je važna i poljubac za dobro jutro ili laku noć može biti vaš mali ritual koji govori: "Stalo mi je do tebe."

5. Iskrenost

Iako možda nije najlakša stvar za psotići, puno je bolje nego držati sve u sebi dok situacija ne eksplodira. Ako ste frustrirani jer se vaš partner ne angažira oko doma onda mu to recite, a nemojte čekati pravi trenutak. Zabrinuti ste? Ne pokušavajte sve sami držati pod kontrolom, dvije glave razmišljaju bolje od jedne!

 | Autor: Avon Avon

6. Otvorenost

Budite otvoreni prema različitostima unatoč kojima možete voljeti jedno drugo i provoditi vrijeme skupa. U principu ono po čemu se razlikujemo nas privlači. Mogu li dvije osobe koje su potpuno različite opstati u vezi? Naravno da mogu. A i takve nas veze najviše razvijaju.

7. Ljubav

Ovo je temelj dobre veze, ali budite oprezni, bez iskrenosti, otvorenosti, intime, komunikacije, tolerancije i vremena, ne traje dugo!

Photo: Avon

Komentari 0