Beauty

7 najbolje ocijenjenih BB krema koje će nam ovo ljeto zamijeniti pudere

Ljeto je pred vratima i savršeno je vrijeme da promijenimo svoju beauty rutinu. Kako temperature rastu, nanošenje teškog pudera na lice nam postaje sve odbojnija ideja. Upravo zato ljeti najčešće biramo BB kreme. One su ultimativni, višenamjenski proizvod jer nude hidrataciju, često i SPF zaštitu te savršenu dozu prekrivanja koje je laganije, a ponekad i blistavije od tradicionalnih pudera. U nastavku možeš naći sedam najbolje ocijenjenih BB krema koje vrijedi isprobati ovo ljeto.

Erborian BB Cream SPF 20

 | Autor: Foto: Notino (46,50 €)

Možda vas zanima Stigao je puder uz koji će ti koža uvijek blistati jer je kao "golden hour" u bočici Rubrika Beauty Beauty

BB krema od Erboriana spaja najbolje iz korejske i francuske kozmetike, te koži osigurava baršunast, ekstra nježan i besprijekoran look. BB krema Erborian djeluje poput laganog pudera koji savršeno ujednačava kožu i prekriva njezine nedostatke. U isto vrijeme sadrži visoko koncentriranu mješavinu biljnih sastojaka koji potiču mladolik izgled, a uz to njeguju i regeneriraju kožu.

Afrodita BB Anti-Age High Protection SPF 30 tonirana krema

 | Autor: Foto: dm (11,90 €)

Afrodita BB Anti-Age High protection tonirana krema univerzalne je nijanse te osigurava visoku UV zaštitu sa zaštitnim faktorom 30. Lagane je i brzoupijajuće teksture te sadrži mineralne pigmente 100 % prirodnog podrijetla. Prekriva nepravilnosti i stvara ujednačen ten i prirodan izgled kože. Uz to, ona obilno hidratizira kožu te je idealan izbor za sve koji žele pojednostaviti svoju beauty rutinu.

Missha M Perfect Cover BB krema

 | Autor: Foto: dm (9,14 €)

Možda vas zanima The Ordinary opet ima odličan novi proizvod sa sastojcima koji brišu tragove stresa s lica Rubrika Beauty Beauty

Još jedna od najbolje ocijenjenih BB krema je Missha M Perfect Cover BB krema. Poznata po visokoj dozi prekrivanja, izvrsna je za one kojima je potrebno malo više od laganog toniranja kože. Također je prepuna hranjivih sastojaka poput hijaluronske kiseline i ceramida koji održavaju kožu hidratiziranom tijekom dana. Tu su i zaštitni UV faktori koji se bore protiv negativnih vanjskih utjecaja te u kombinaciji s ostalim sastojcima usporavaju proces starenja.

Dr. Jart+ BB Premium Beauty Balm SPF 50

 | Autor: Foto: Notino (40,00 €)

Dr. Jart+ BB Premium Beauty Balm krema je vrhunski izbor koji nudi puno više od prosječne BB kreme. Njezino lagano do srednje prekrivanje ujednačava ton kože, dok SPF 50 osigurava dobru zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Također sadrži glicerin i niacinamid koji potiču hidrataciju i blistavost tena.

Garnier Hyaluronic Aloe All-in-one BB krema

 | Autor: Foto: dm (9,90 €)

Možda vas zanima Kultna krema koju žene obožavaju od 1930-ih dobila je dvije nove verzije - za lice i tijelo Rubrika Beauty Beauty

Garnier Classic „All in one“ dnevna BB krema s novom formulom, obogaćenom hijaluronskom kiselinom, ekstraktom aloe vere i mineralnim pigmentima, prilagođava se prirodnoj boji tena, dopuštajući koži da diše. Prednost Garnier Classic  „All in one“ dnevne BB kreme je u tome što nadomješta više proizvoda za dnevnu njegu jer je ona podloga, hidratantna krema i UV zaštita u jednom. Njezina lagana tekstura pruža 24h intenzivnu hidrataciju i pomaže u zaštiti kože od UV zraka s SPF-om 15.

Tarte BB Blur Tinted Moisturizer

 | Autor: Foto: tartecosmetics.com (41,00 €)

Tarte BB Tinted Moisturizer je 5-u-1 proizvod koji djeluje kao primer, hidratantna krema, lagana podloga, anti-age tretman i krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30. Njegova formula bez ulja savršena je za održavanje svježeg izgleda kože tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Traje i do 12 sati te zamagljuje vidljivost pora. Radi se o revolucionarnoj mat toniranoj hidratantnoj kremi za “no make up” make up look!

Clinique AntiBlemish Solutions BB Cream SPF 40

 | Autor: Foto: Douglas (43,13 €)

Možda vas zanima 7 proizvoda koje Francuskinje već godinama obožavaju, a mogli bi preobraziti tvoju beauty rutinu Rubrika Beauty Beauty

Ova matirajuća BB krema, specijalno je kreirana za problematičan tip kože koja je sklona aknama, kao i za masniji ten. Ova BB krema pomaže kontrolirati lučenje sebuma, pruža umjereno prekrivanje, UVA/UVB zaštitu i kontrolu sjaja. Lagana formula koja se mora protresti prije korištenja, pruža svjež izgled kože lica, a postojanost joj je do 12 sati.

Photo: Instagram @harperandharley

Komentari 0