Beauty

7 beauty trendova koje je najavio NYFW

Ako pratite modu, onda sigurno znate i što se događa na njujorškom tjednu mode, no ako vam je slučajno promaklo, pogledajte koji beauty trendovi su prevladali

Ovaj vikend na New York Fashion Weeku nagledali smo se zanimljivih revija i komada, no u oči su nam posebno upali neki novi beauty trendovi, koji su se istaknuli i koje će svi kopirati u nadolazećoj sezoni. Ostanite u tijeku i pogledajte kojih sedam beauty trendova je najavio vikend na NYFW-u:

Gotičke 'zločeste' cure

 | Autor: Getty Images Getty Images
Od zalizane kose, do tamnih ruževa na usnama, Rihannina Fenty x Puma revija odisala je gotičkim stilom, idealnim za look 'zločeste' cure, kojeg ova pjevačica definitivno potpisuje.

Kontura sa šljokicama 
Na ceremoniji otvorenja manekenke su na licu imale 'spontane' poteze šljokicama, na obrazima i ispod obrva, koji su izgledali gotovo kao da se stapaju s njihovim licem.

Romantične kovrče

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Mekane kovrče, koje su imale manekenke na reviji Altuzzara-e, idealan su prirodni look koji odiše romantikom.

Vrpca u glavi

 | Autor: Getty Images Getty Images
U prvom redu na reviji Prabal Gurung, pažnju je privukla Diane Kruger kojoj je crna, svilene vrpca u glavi podarila idealan damski look i dozu Hollywoodskog glamura.

'Tetovaže' na bedrima

 | Autor: Getty Images Getty Images
Ako želite tetovažu, izgleda da je malo iznad koljena 'it' mjesto, ako je suditi prema najlonkama s printom na reviji Alexander wanga.

Transformacija u plavušu

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Kim Kardashian postala je platinasta plavuša na dan povodom revije svog muža, a izgleda da će ova nijansa kose prevladati u proljetnim trendovima.

Duple pletenice

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus
Par čvrstih pletenica postale su ultimativna 'off-duty' frizura Kim Kardashian, a već ih viđamo i po ulicama te na pistama. No na NYFW-u najbolje ih je nosila malena Harper Beckham, kći Victorie i Davida, koja već u ranim godinama pokazuje izniman stil.

Photo: Getty Images

Komentari 0