Beauty
Pješčana plava jedna je od novih trend boja kose

6 trendova bojenja kose za 2022. godinu: ovi stilovi nam se vrte po glavi...

  • Najnoviji trendovi boja kose već se nose na Tjednim mode
  • Novo godišnje doba, nova frizura i nova boja kose!
  • Otkrit ćemo ti najzgodnije trendove boja kose ove godine

Itekako je dobrodošlo da su boje za kosu svestrane i moćne te da u isto vrijeme daju „ono nešto“. Stoga ove godine (često, ali nije pravilo!) biramo prirodan izgled, tople boje i eksperimente s visokim kontrastom koji nam omogućuju željenu promjenu. Predstavljamo ti boje koje su uistinu nešto posebno za svakoga.

1. Mokka smeđa – čak i zvuči dobro

Ako ove godine želiš malo tamniju boju, preporučujemo ti da odabereš mokka ton i daš kosi dublji i bogatiji ton koji i dalje izgleda vrlo prirodno i nekomplicirano. Emily Ratajkowski predstavlja se s prekrasnom bojom kose i pokazuje koliko bezvremenski i elegantno može izgledati ova boja. Osobito je dobra za žene koje već imaju tamniju kosu i žele stvoriti intenzivniji ton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

2. Može li malo nježnije? Evo 'pješčane plavuše'

Ove godine idemo na prirodnost i to nam također olakšava bojenje. Plavuše bi sada trebale biti oprezne, jer su u trendu svijetli pješčani i pšenični tonovi. Prisjetimo se prekrasne kose Sharon Tate koja je dobila lagane pramenove ili pogledaj Romee Strijd koja je svoju plavu kosu osvježila pramenovima i tako stvorila prirodan izgled. Balayage se može koristiti za stvaranje ovog gradijenta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

3. Konačno u prvom planu: crveni tonovi boje bakra

S lijepim crvenim odsjajem smo ove godine potpuno u trendu. Bilo da je nježan u boji jagoda ili izravno kao jaki bakreni ton, ova boja je trendi i može se odlično nositi, jer te boje pristaju svakoj ženi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame)

4. Mono bojenje - poseban trend

Može li ove godine biti malo ujednačenije? Onda je mono bojanje prava stvar. Ovaj trend se odnosi na postizanje hrabre boje koja prekriva cijelu glavu. To znači da se ne koriste pramenovi, nego je kosa obojena jednim tonom boje. Osobito su popularni jaki plavi tonovi poput platine, koji su uočljiviji i vrlo jasno se ističu. U kombinaciji s laganim pristupom postaje vrlo poseban, ali ipak nosiv izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame)

5. Malo šarenije, molim: odvažne boje

Ove godine se usuđujemo ponešto i riskirati s našim odabirom boja. Boje poput ljubičaste, ružičaste ili tamnoplave trenutačno su u modi i učinit će našu kosu primjetnom. Ovaj nam izgled omogućuje da eksperimentiramo. Boje izgledaju stilski fenomenalno. Stoga prijeđi na ovakve boje i pokaži se, kako je to nedavno učinila Jennifer Lopez.

6. Bojenje u blokovima

Takozvani blok pramenovi već su stigli na ulice Pariza i popularni su među influencerima modne prijestolnice. Oni imaju jasan rez i nose se samo u donjem dijelu kose. Moderna frizura uredno dijeli kosu na dvije polovice i dopušta da vrhovi postanu vrhunac frizure. Za provedbu ovog trenda može se koristiti širok izbor boja. Hrabri među nama mogu ići ravno na boju poput zelene ili tamnocrvene kakvu nosi Alexandra Guerain.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alexandraguerain

Uz toliko inspiracije i sve nove trendove, jedva čekamo promijeniti frizuru i isprobati nešto novo s njom. Ako odlučimo da bojenje želimo napraviti same, bitno je koje proizvode koristimo. Osobito je pri odabiru boje važno da vidimo što nam pristaje i u što smo sigurne. Mali naglasci se već mogu implementirati ili se mogu isprobati projekti kao što je mono bojanje. Kod bojenja je također važno da kosa nakon toga dobije bogatu njegu i koristi se tretman za kosu.

 

Photo: Instagram@romeestrijd

Komentari 0