Beauty

6 najboljih holo lakova za nokte

Patimo li i dalje za svime što je holo? Voliš sjaj, a nemaš problema ni da budeš u središtu pozornosti? Ako je odgovor da: ovo su idealni nokti za tebe!

Trend kromiranih noktiju još uvijek je pri vrhu liste najpoželjnijih ljetnih manikura. Jednako tako, hologram nokti su rado viđeni dodatak na svim djevojaka koje ukorak prate beauty. Ako se pitaš što bi bili holo nokti, to su kromirani srebrni nokti koji se pod padom svjetlosti presijavaju u duginim bojama, iako tržište sada nudi i opcije koje imaju sjaj u samo dvije nijanse,kao što je "sirena" verzija u tirkiznoj i plavoj ili "jednorog" verzija u plavoj, ljubičastoj i ružičastoj... 

Holo manikura može biti jednostavna, pa je u stvari samo jednobojni lak s dobrim presijavanjem, a može biti i super nabrijana, pa u stvari se sastojati od hrpetine šljokica koje imaju presijavanje. Ono što karakterizira holo nokte je napadnost, pa ako si sramežljivica koja ne voli biti u centru pozornosti, ovaj trend bi mogla preskočiti jer, vjeruj, SVI će ti gledati u nokte! 

S druge strane, ako si totalno on board s holo trendom - za tebe imamo najboljih 6 lakova za ovo ljeto.  | Autor: miss7 miss7

1) Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Color "Studio Silver" - 196,57 kn (Nordstrom.com); 2) Color Club Halographic Hues Nail Polish "Over The Moon" - 12 dolara (Amazon.com); 3) Essie Nail Color "For The Twill of It" - 74 kn (Müller); 4) Revlon Transforming Effects Top Coat "Holographic Pearls" - 6,49 funti (Boots.com); 5) Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Nail Lacquer "Petra 140" - 18 dolara (Net-a-porter.com); 6) Nails Inc. Unicorn Nail Polish Duo - 15 dolara (Sephora.com)

Photo: miss7

Komentari 0