Beauty

6 ljubičastih tekućih ruževa koji stoje baš svima

Znamo da je ljeto, ali već razmišljamo o jeseni. Prva asocijacija? Naravno, zamaman ljubičasti ruž. Evo šest premrak nijansi koje će ti super stajati

Ruž ljubičaste boje jedan je od onih najzeznutijih. Prvenstveno jer je vrlo odvažan, a zatim jer ga je teško pretvoriti u dobru formulu koja će stvarno biti pigmentirana i postojana na usnama. Upravo zato što znamo koliko je kompliciran, izabrali smo 6 predivnih ljubičastih nijansi, od šljokičastih unicorn do pravih vamp nijansi, koje bi mogla isfurati čim malo zahladi.

1. NYX LIQUID SUEDE METALLIC MATTE "EGO" - 58 kn

Odvažna neon ljubičasta svakako nije suptilna, no njegov mat finiš ga ipak malo ukroćuje. Idealna nijansa za večernje izlaske!

2. NARS POWERMATTE LIP PIGMENT "LONDON CALLING" - 164 kn

Ovo je prava trendi, ali i damska nijansa. Boja ljubičice pomiješana s ružičastim pigmentima i dalje prolazi kao ljubičasta.

3. MAKE UP FOR EVER ARTIST LIQUID MATTE LIPSTICK "505" - 127 kn

Drži ostatak make upa jednostavnim odlučiš li se za ovu dramatičnu, tamnu i mat ljubičastu, ako ne želiš završiti na teritoriju gotičara. Naravno, osim ako točno to ne želiš.  | Autor: miss7 miss7

4. LIME CRIME DIAMOND CRUSHER IRIDESCENT LIP TOPPER "TRIP" - 123 kn

Ako si totalno luda za disko usnama imamo pravu ludnicu za tebe; ovo je kao glitter highlighter za usne u totalno ludoj nijansi, što objašnjava i ime. Zbilja, kao unicorn na raveu u bočici!

5. HUDA BEAUTY LIP STROBE "FEARLESS" - 140 kn

Želiš li sjajne usne, ovo je pravi izbor za tebe; ljubičasta s brončanim sjajem je fantastično odvažna, ali ne zahtijeva baš toliko hrabrosti koliko ti se čini na prvu.

6. ESSENCE SHINE SHINE SHINE LIP GLOSS "RUNWAY, YOUR WAY" - 16,90 kn

Umjesto ruža, odaberi high gloss sjajilo u vrlo pigmentiranoj ljubičastoj, koje pritom nije nimalo ljepljivo! Nijansa je baš prava kulerska ljubičasta.  | Autor: miss7 miss7

Photo: promo

Komentari 0