Beauty

5 predivnih parfema mami za rođendan

Bliži se mamin rođendan i nisi sigurna što joj želiš kupiti? Nudimo ti izbor vrlo posebnih mirisa za koje ćeš izdvojiti kunu više, ali će se totalno isplatiti

Bliži se mamin rođendan što je uvijek pomalo hektično - ipak je to žena koja te rodila! Dakle, treba krenuti u potragu za poklonom, pitaš se koliko je potrebno izdvojiti, što kupiti, hoće li joj se svidjeti... To su samo neka od pitanja koja nam se vrte po glavi. A kako je "samo jedna mama", nije problem uložiti koju kunu više i kupiti poklon koji će je oduševiti. Da, da ne kupuje se ljubav novcem, mam to ni ne misli, ali lijep je osjećaj svojim novcem kupiti mami nešto što ne dobiva svaki dan. Recimo, predivan niche parfem? Ili neodoljivi miris poznatog brenda? Nudimo ti pet prekrasnih mirisa koji će sigurno mami uljepšati dan.

1) Amouage "Figment" - 2310 kn

Zadnja mirisna poslastica brenda Amouage je "Figment", zamišljen kao djeličak mašte, a inspiriran je Butanom. Parfem na prvu odiše bogatom tuberozom, a na koži daje nekakvu senzualnu slatkoću, pomiješanu sa svilom, puderastim notama i drvom. Svakako je atipičan, ali i neopisivo luksuzan i elegantan.

2) Giorgio Armani "Si Rose Signature" - 682 kn

Što je elegantnije od ruže? Profinjene mame sigurno će uživati u miksu ruža koje očaravaju u ruža ediciji poznatog parfema "Si" - "Si Rose Signature"! Miks najljepših majskih i turskih ruža ovdje je dorađen toplom vanilijom i ambretom, pa na koži djeluje kao elegantni svileni šal. Prekrasno!

 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

3) Ramon Monegal "Pure Mariposa" - 1140 kn

"Pure Mariposa" izlazi 2013. godine, a izvrstan je odabir za mame koje vole mirisati svježe. Radi se o parfemu koji na prvu miriše vrlo zeleno i ima izražene vodene akorde, a onda je začinjen specifičnom svježinom citrusa. Zanimljivo je i kako je jedan od najdominantnijih noti upravo šljiva. Poseban miris, da bi riječ rekli!

4) Sylvaine Delacourte "Lilylang" - 1050 kn

Obožava li tvoja mama ljeto, svidjet će joj se "Lilylang". Naime, radi se o prvoj parfemskoj liniji Sylvaine Delacourte, bivše kreativne direktorice Guerlaina, koja je posvećena bijelom mošusu. Parfem miriše na miks užarene kože i pijeska, baš onako tipično ljetno, neopterećeno i sunčano, a njegova dominantna nota je ylang-ylang - pa ako ga volite, to je to.

5) Chanel "Gabrielle" - u prodaji od 1. rujna

Prvi Chanelov parfem u dugih 15 godina nosi ime po njegovoj slavnoj kreatorici, "Gabrielle". Radi se o parfemu koji miriše na miks bijeloga cvijeća (tuberoza i jasmin) i ima citrusni početak; lagan je i prozračan, pa je idealan odabir za dnevni miris. Ako tvoja mama naprosto obožava Chanelove parfema, ovaj parfem će biti lijepi dodatak kolekciji.  | Autor: miss7 miss7

Photo: miss7

Komentari 0