Beauty

5 nijansi lakova za nokte koje će vladati ovo ljeto

Napokon je došla sezona sandala, a to znači da je vrijeme da isprobamo sve one prekrasne nijanse lakova za nokte koje smo škicali na policama drogerija proteklih par mjeseci - ukratko, ovih 5 su top!

Ljeto je možda najuzbudljiviji period godine jer pruža toliko toga što druge sezone ne daju - vrućinu, puno opravdanja da popiješ koktel, sandale, minijaturne krpice i godišnji odmor na vidiku. No kako bilo da bilo, ljeti volimo uživati u dugim danima i noćima, nosimo sandala na visoke potpetice ili ravne pa je upravo ovo period kad pedikura i manikura naviše dolaze do izražaja. Zato je zadnji čas da te upoznamo i s beauty trendovima na tom području - i vjeruj nam, jako su zabavni! 

Kao i svakog ljeta, u prvom planu su jarke boje inspirirane ljetnim aktivnostima, ima ponešto šljokica i već klasično bijeloga laka za nokte, ali sada s malim twistom. Najbolje da se detaljnije upoznaš s njima u nastavku.

Možda vas zanima Zašto je ruska manikura noktiju tako opasna? Rubrika Beauty Beauty

1. Boje pijeska

Ove nijanse fantastično izgledaju uz preplanulu put, no ponekad mogu djelovati pomalo bezlično. Zato se ove sezone poigraj s onim lakovima koji imaju šljokice ili metalik efekt, jer će noktima dati drugu dimenziju. One će biti dokaz da neutralno nije nužno i dosadno!

2. Kremaste prljavo bijele 

Iako je bijeli lak za nokte ljetna konstanta, njegova zaigrana inačica za ljeto 2018. su kremaste, prljavo bijele nijanse. Dakle, boja bjelokosti ili marcipana je nešto što bi mogla ubaciti u kozmetičku torbicu! Ovakve nijanse stoje svima i daju efekt kao da si više potamnila nego što jesi jeste, no najljepše će definitivno stajati djevojkama toplih podtonova kože. 

 

A post shared by Gels By Matti (@gelsbymatti) on

3. 80's pink

Vibrantna magenta u maniri otkačenih 80-ih definitivno je jedna od boji ljeta! Općenito, vibra ovoga ljeta su kričave, neon boje koje zaista upadaju u oči, iako je na tronu takvih boja neupitno ružičasta. 

Možda vas zanima OVO je najtrendi boja laka za nokte ovog proljeća! Rubrika Beauty Beauty

4. Sočne narančaste

Boja cijeđene naranče, ledenih štapića, lizalica ili smoothieja su nijanse koje bi mogla preslikati na nokte. Naime, te sočne narančaste nijanse mogu se gledati i kao boja lososa na steroidima. Izgledaju istovremeno jarko i pastelno, pa ako misliš da su previše ekscentrične za tebe, možeš ih koristiti u nail artu.

 

A post shared by Pink Beautique (@pinkbeautique) on

5. Chartreuse zelena

Boja koja vuče ime od istoimena vina jedan je od neočekivanih ljetnih trendova, ali statistike pokazuju kako se upravo one sve više kupuju. Općenito, dobar odabir su nijanse boje limete i električne zelene, boje koje definitivno nisu za svakoga. Ako su ti one preveliki šok, ali svejedno želiš dati šansu zelenoj - probaj pastelnu limeta nijansu ili zelenu s malom primjesom maslinasto zelene.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

1) Essie Nail Polish "Sunny Daze" - 58 kn (Müller); 2) Sally Hansen Complete Salon Manicure "Call Me On My Shellphone" - 73 kn (Amazon.com); 3) OPI Nail Lacquer "You're The Shade That I Want" - 100 kn (Nail Salon "Manos"); 4) Essence The Gel Nail Polish "96 Orange To Go" - 12,90 kn (dm); 5) Nails inc Nail Polish "Rainbow Riot Acid House" - 93 kn (nailsinc.com)

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0