Beauty

5 najčešćih grešaka koje radiš s tušem za oči

Tuš za oči je poprilično zeznut dok se ne navikneš na njega, znamo jer i nama je tako - naprosto ga ne možeš napraviti iz jednog poteza, uh!

Baš zato donosimo ti pet najčešćih pogrešaka koje možda nesvjesno radiš s tušem za oči i otežavaš si posao.

1) Brzina - Dobar cat-eye pretpostavlja uloženo vrijeme. Dobar tuš za oči se ne stavlja u minutu, već u 5 ili 15! Uvijek kreni od vanjskoga dijela oka, dovrši "wing" i zatim poteži oprezno i sporo prema unutarnjem dijelu oka. 
2) Krivi proizvod - Možda tekući eyeliner u olovci naprosto nije materijal za tebe. Neke djevojke dobar cat-eye izvedu samo uz pomoć tuša u gelu ili vodootporne olovke za oči. Isprobaj više proizvoda i pronađi onoga koji ti najviše odgovara.
3) Kriva boja - Nekim djevojkama crni tuš izgledat će prenapadno na licu. Za prirodniji izgled biraj smeđi.
4) Praznina - Tuš za oči mora ići tik uz trepavice inače će izgledati neprirodno. Bilo kakva praznina daje dojam "lebdenja" eyelinera i to izgleda poprilično loše!
5) Oblik očiju - Svi imamo različit oblik očiju, pa zato i svi moramo raditi drugačiji cat-eye, ovisno o tvom tipu oka možda će tvoj tuš biti kraći i tupasti ili vrlo visok i izdužen. Igraj se ispred ogledala dok se ne upoznaš sa svojim tipom oka.

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0