Beauty

5 manikura koje Francuskinje nose ljeti - s jednom bojom su daleko odstupile od svoje estetike

  • Francuskinje nisu samo poznate po dobrom modnom stilu, već su i predvodnice trendova u svijetu ljepote
  • Ovog ljeta naše oči usmjerene su u ruke it djevojaka i zanimalo nas je kakve manikure nose
  • Jedna boja nas je iznenadila - ovaj jesenski klasik dosad nije spadao u ljetnu paletu boja
  • Pročitaj više: Anti-aging manikura: 5 boja lakova i manikura koje će vizualno pomladiti ruke 

Francuskinje glase za najbolje odjevene žene na svijetu. Njihov stil je profinjen, ženstven i elegantan, a ništa drugačije nisu ni njihove beauty rutine. Izdaleka i među mnogo djevojaka, teško da nećemo znati koja je Francuskinja. Minimalizam s odjeće prenose i u svoje beauty lookove p tako i manikure. Vjerne su, ponovno popularnim, kratkim noktima, kao i manikurama u jednoj boji bez dodataka poput kroma, crteža ili raznih premaza.

Jednobojne manikure i kratki nokti čine se sve popularnijim izborom kod brojih dama, a gdje bolje pronaći inspiraciju nego na rukama djevojaka koje su poznate po njima. Ipak, ljetne manikure koje Francuskinje nose su nas pomalo i iznenadile, neke smo očekivali, nekima smo se potajno nadali, a neke kao da su došle iz sasvim druge priče. 

Možda vas zanima Kratki nokti i francuska manikura - ovog ljeta su najtraženija kombinacija. Donosimo 10 ideja... Rubrika Beauty Beauty

Crvena manikura

Crvena manikura nas uopće ne iznenađuje, naročito na rukama Francuskinja. Bilo da se radi o jarkim crvenim nijansama ili onim s plavim pod tonovima, djevojke su im vjerne tijekom cijele godine, a ljetno nije iznimka.

 | Autor: Instagram @jeannedamas Instagram @jeannedamas Instagram @jeannedamas  | Autor: Instagram@tamaramory Instagram@tamaramory Instagram @tamaramory

Manikura u nude nijansama

Nude manikura jedna je od najpopularnijih u svijetu, a nama je jasno i zašto je to tako. Francuskinje su poznate kao žene koje znaju brojne beauty trikove, a manikura u svijetlim nijansama, osim što izdužuje izgled prstiju, jednostavnija je za održavanje jer se, kako nokat raste, manje vidi prijelaz između laka i prirodnog nokta.

 | Autor: Instagram @camillecharriere Instagram @camillecharriere Instagram @camillecharriere

 | Autor: Instagram @lenafarl Instagram @lenafarl Instagram @lenafarl

Francuska manikura

Francuskinje i francuska manikura? Nismo ni sumnjale da se ovaj stil neće naći na rukama Francuskinja. Francuska manikura savršeno opisuje stil koji vole Francuskinje, jednostavan za održavanje s malim twistom koji izgled podiže na elegantniju razinu.

 | Autor: Instagram @leiasfez Instagram @leiasfez Instagram @leiasfez

 | Autor: Instagram @annelauremais Instagram @annelauremais Instagram @annelauremais

Smeđa manikura

Najveće iznenađenje ovog ljeta je smeđa manikura. Boja koju inače vežemo za jesen, ovog je ljeta biti jedna od glavnih na noktima Francuskinja. Što je još samo jedan dokaz da su Francuskinje predvodnice trendova. Kako u modi, tako i u ljepoti. Moramo priznati da razumijemo ovaj trend jer smeđa boja na tamnom tenu izgleda prekrasno.

 | Autor: Instagram @frannfyne Instagram @frannfyne Instagram @frannfyne

 | Autor: Instagram @gabriellecaunesil Instagram @gabriellecaunesil Instagram @gabriellecaunesil

Manikura bez boje

Ponekad nije loša stvar ostaviti nokte bez boje, a naročito je to praktična stvar tijekom ljeta kada smo na putovanjima i ne možemo redovito zakazati termin u salonu. Ako želiš da ti nokti ipak imaju malo tona i sjaja, odluči se za lagani prozirni premaz baš kao Francuskinje.

 | Autor: Instagram @slipintostyle Instagram @slipintostyle Instagram @slipintostyle  | Autor: Instagram @sabinasocol Instagram @sabinasocol Instagram @sabinasocol

Photo: Instagram @annelauremais

Komentari 0